teška tragedija

Dječak se objesio zbog igre 'League of legends', a njegovu smrt uživo su gledali prijatelji

Nakon što su doživjeli poraz, prijatelji su ga prisiili da se kazni - riječ je o igri gušenja koja je postala popularna među djecom, kao svojevrsna kazna za izgubljenu partiju

Image
Foto: You Tube
Vijesti.hr/ 20.10.2016. u 7:51

Dječak iz Španjolske objesio se nakon što su ga njegovi prijatelji optužili za poraz u računalnoj igri "League of Legends". Trinaestogodišnjak si je oduzeo život uživo, pred kamerom dok su oni gledali.

Prema izviješću policije, nakon što su doživjeli poraz, prijatelji su ga prisiili da se "guši" - riječ je o drugoj igri koja je postala popularna među igračima kompjuterskih igara, kao svojevrsna kazna za izgubljenu partiju.

Gustavo Riveiros Dette učinio je isto to, no stvari su pošle po krivu te se objesio. Jedan od dječaka koji je svjedočio njegovoj smrti preko svog kompjuterskog ekrana, alarmirao je 13-godišnjakovu sestričnu koja je s obitelji bila u dnevnom boravku.

Rekao im je da se Gustavo onesvijestio u svojoj sobi. Usprkos brzom dolasku hitne pomoći, koja je dječaka u teškom stanju prevezla u bolnicu, nije mu bilo spasa. Smrt je proglašena dan kasnije, a policija istražuje slučaj. 

Vijesti.hr/ 20.10.2016. u 7:51

Više s weba

Pročitajte još

Image
POBJEDA U SJENI NEREDA

Navijački krš i lom, prije, za vrijeme i nakon utakmice u Portugalu. Odvjetnik za RTL: 'Policija brutalno nastupa'

Više s weba