majka poticala kažnjavanje / Dječaka (9) metlom pretukli do smrti jer nije napisao zadaću: Ubio ga stariji brat?

Image
Foto: AP

Premda postoji sumnja da je 9-godišnjaka usmrtio njegov stariji brat, istraga će pokazati što se doista dogodilo

22.11.2018.
21:38
AP
VOYO logo

Nevjerojatno ubojstvo dignulo je francusku na noge. Francuska policija uhitila je četiri člana iste obitelji nakon što je devetogodišnjak u svojoj kući u gradu Mulhouseu na istoku Francuske pretučen do smrti, piše BBC.

Lokalni mediji pišu da su im izvori iz policije rekli da je dječak pretučen drškom od metle jer je odbio napraviti domaću zadaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kući su u trenutku dječakove pogibije bili njegov stariji brat (19), sestra i polusestra. Premda nije bila u kući kada je dječak ubijen, dječakova je majka također uhićena jer je znala što se u kući događalo.

Francuski portal Les Dernières Nouvelles d'Alsace piše da su na dječakovom tijelu pronađene masnice, posebice na nogama. Premda je devetogodišnjak srčani zastoj, Les Dernières Nouvelles d'Alsace piše da je patolog ustvrdio da je dječak preminuo od udaraca tupim predmet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je otvorila istragu nakon što je s članovima obitelji popričala o incidentu i proučila izvještaj patologa. Dječakova majka nije bila kod kuće kada se dogodio incident jer je za to vrijeme bila na poslovnom putu, međutim francuski mediji kažu da je poticala kažnjavanje dječaka zbog njegovog odbijanja pisanja zadaće.

Četiri člana obitelji usmrćenog dječaka četvrtak su proveli u pritvoru te bi ih uskoro tužitelj trebao ispitati. Premda postoji sumnja da je 9-godišnjaka usmrtio njegov stariji brat, istraga će pokazati što se doista dogodilo, piše BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo