policija blokirala grad / Djevojčica oteta jutros pred školom u Zenici, druga uspjela pobjeći otmičarima?

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Navodno se traga za crnim kombijem opaženim ispred škole u vrijeme otmice

21.10.2016.
10:26
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Jedna djevojčica oteta je u petak ujutro u Zenici ispred osnovne škole koju pohađa dok je druga, čija je otmica također pokušana, uspjela pobjeći za sada neidentificiranim otmičarima, prenijeli su mediji u Bosni i Hercegovini.

"Naše su ekipe na terenu. Provjeravamo što se točno dogodilo", izjavila je glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županije Aldina Ahmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodna otmica se dogodila pred osnovnom školom "Hasana Kikića" u zeničkom naselju Tetovo uoči početka nastave u jutarnjoj smjeni.

Zamjenik ravnatelja te škole Mustafa Krgo potvrdio je cijeli slučaj pojašnjavajući kako je djevojčica koja se uspjela spasiti učenica šestog razreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o 11-godišnjoj djevojčici koja je uspjela pobjeći, a za drugom se još uvijek traga. Ne znamo njen identitet niti uzrast te se zbog toga u školi vrši provjera i brojno stanje djece. Stanje je zabrinjavajuće, a mi već odavno apeliramo da se u blizini škole formira policijska postaja, ne samo zbog ovog slučaja, već i zbog prodaje alkohola u blizini ustanove", izjavio je Krgo kako ga citira portak Klix.

Policija navodno traga za crnim kombijem opaženim ispred škole u vrijeme otmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz škole su poručili da su sva djeca na broju te policija ispituje djevojčicu koja je prijavila otmicu, što se točno dogodilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo