tragedija u new mexicu / Djevojčicu drogirali, silovali i raskomadali majka i njezin dečko: mrtvo tijelo zapalili

Image
Foto: kgns.tv

U kupatilu u kadu su našli tijelo djevojčice, kojoj je ubrizgan metamfetamin prije nego što je silovana i ubijena. Tijelo joj je djelomično raskomadano, a potom i zapaljeno

29.8.2016.
20:20
kgns.tv
VOYO logo

U New Mexicu dogodila se nezapamćena tragedija. 

Policija je mrtvo tijelo 10-godišnje Victorie Martens pronašla umotano u plamteću deku, piše Klix.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ondje je krajem dana s majkom, njezinim dečkom i njegovom rođakinjom trebala proslaviti rođendan, a umjesto kojega je silovana, zadavljena i raskomadana.

Policajci su uletjeli u stan nakon što su susjedi prijavili buku te zatekli sumnjivca koji je pokušao pobjeći kroz balkon stana koji je bio pun dima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kupatilu u kadu su našli tijelo djevojčice, kojoj je ubrizgan metamfetamin prije nego što je silovana i ubijena. Tijelo joj je djelomično raskomadano, a potom i zapaljeno.

Njezina majka je uhićena pod sumnjom da je odgovorna za zanemarivanje, otmicu, smrt i sabotiranje dokaznog materijala zajedno s njezinim dečkom Fabianom Gonzalesom i njegovom rođakinjom Kelley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka je rekla kako je njezn dečko kćeri ubrizgao metamfetamin kako bi je smirio, a potom silovao i zadavio, a Kelley ju je ubola nožem.

Rođaci prebacuju krivnju jedno na drugo, a trenutno se nalaze u pritvoru. Određena im je jamčevina od po jedan milijun dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi diljem svijeta odaju počast Victoriji te postavljaju cvijeće i svijeće. Posebna proslava rođendana održana je jučer u Mariosa parku.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo