ponovno napala / Djevojka (19) naoružana mačetom prisilila bivšeg na spolni odnos: Nakon svega urinirala po zidu i krevetu

Image
Foto: Great Falls Police / Thinkstock

Policija ju tereti za provalu, oružani napad, nezakonito zadržavanje, nasilje nad ljubavnim partnerom i dva dodatna kaznena djela

27.6.2018.
17:26
Great Falls Police / Thinkstock
VOYO logo

Amerikanka Samantha Ray Mears (19) provalila je petak navečer u dom svog bivšeg dečka u gradu Great Falls u američkoj saveznoj državi Montani te ga, naoružana mačetom, natjerala da se s njom upusti u seksualni odnos, piše The Washington Post.

Naime, kako je žrtva posvjedočila, skrivala se iza vrata njegove sobe te mu je mačetu prislonila na vrat kada je ušao. Dodao je i da je strahovao za svoj život te da zbog toga nije pokušao odmah izaći iz prostorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudski dokumenti koji su došli do televizijske postaje KRTV Great Falls kažu da je Mears nakon napada na bivšeg dečka mačetom istom naredila da se popne na krevet u sobi te da svuče svu odjeću. Mears je potom skinula svoje hlače te su se upustili u seksualni odnos. Djevojka ga je tijekom seksualnog odnosa ugrizla te ga nije poslušala kada ju je zamolio da odnos prestane.

Napadnuti muškarac je rekao da je, dok je trajao snošaj, Mears cijelo vrijeme držala mačetu u ruci. Dodao je da je Mears nakon odnosa sjela na krevet, naslonivši se pritom na zid, a potom su se počeli svađati. Napadačica je nakon toga ogulila nešto boje sa zida te je urinirala po zidu i po krevetu. Praveći se da zove prijatelja, muškarac je nazvao policiju te je nekako uspio izaći iz prostorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac je policiji ustupio fotografije Mears s mačetom u ruci dok je sjedila na krevetu. Policija ju tereti za provalu, oružani napad, nezakonito zadržavanje, nasilje nad ljubavnim partnerom i dva dodatna kaznena djela.

Prema pisanju Great Falls Tribunea, policija Great Fallsa tvrdi da Mears navodno pati od psihičkih poremećaja te da je policiji rekla da ju je muškarac oteo, a da joj je mačetu dao kako bi se mogla zaštititi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mears je u travnju ove godine optužena za gušenje partnera nakon jedne rasprave. Sudski dokumenti kažu da je Mears tog muškarca zgrabila za kosu te da ga je udarila u lice. Muškarac je uspio svladati Mears, ali se nije htio fizički braniti jer je smatrao da bi zbog toga mogao imati pravnih problema. Muškarac je rekao da ga je Mears ponovno napala te da mu je palčevima pritiskala dušnik. Na sudu se doznalo da su Mears i taj muškarac u vezi bili otprilike sedam godina, prenosi The Washington Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo