meč u ponedljeljak / Đoković se ipak ispričao i priprema se za Dubai. O cijepljenju sada kaže: 'Sada nije opcija, no sve mogućnosti su realne'

Pred kamerama u Srbiji, ali mislima i dalje u Australiji. Za Novaka Đokovića sve su to neočekivani događaji koje će teško zaboraviti

18.2.2022.
20:30
VOYO logo

Novak Đoković nastavlja medijske nastupe. Dok je BBC-u otvoreno rekao kako se ne planira cijepiti, ublažio je tvrdnju za srpske medije. Prvi reket svijeta spreman je i za prvi teniski turnir nakon agonije u Australiji, a čini će zaigrat će i na najuglednijem turniru u Londonu.

"Ja sam trenutno odlučio da to ne učinim i moram snositi posljedice toga", rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što sam spreman priznati svaku grešku, spreman sam snositi posljedice. To je odluka koju sam donio svjesno i savjesno, nezavisno i samostalno. Zaključio sam da je tako bolje za mene", dodao je.

Priznao je i pogrešku - znajući da je pozitivan na koronavirus, svejedno se pojavio na intervju za francuski L'equipe. Na sveprisutnu temu cijepljenja jasan je - sada nije opcija, a poslije - sve mogućnosti su realne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam otvorenog uma, nisam isključiv ni u čemu, trudim se razumjeti čitavu ovu situaciju s pandemijom, baš kao i svaki drugi građanin sveta. Ja sam samo obazriv i uzimam vrijeme za sebe prije nego što donesem neke odluke", kaže Đoković.

Image
preokret /

Novak Đoković će igrati na Wimbledonu

Image
preokret /

Novak Đoković će igrati na Wimbledonu

A slijedeća njegova odluka je igranje na prvom turniru sezone, nakon deportacije iz Australije, u kojoj je Grand Slam osvajao rekordnih devet puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je trenutačno u Dubaiju, gdje je posjetio srpske izlagače na poznatoj svjetskoj izložbi - Expu.

"Oduvijek sam volio Dubai, volim dolaziti ovdje. Imao sam dosta teniskog, sportskog uspjeha ovdje. Uzbuđen sam što ću izići na teren u ponedjeljak", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman je za mečeve u Dubaiju, a kako sada stvari stoje, Đoković bi mogao i braniti prošlogodišnji naslov u Wimbledonu gdje je odsada dovoljan negativni antigenski test, a cijepljenje protiv COVID-a za igrače nije obvezno.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo