OPOZICIJA POSTAVILA ULTIMATUM / Đukanović nije pobjegao iz Crne Gore, prosvjednici mu dali rok do subote

Image
Foto: blic.rs

Mandić je ranije, tijekom velikog oporbenog prosvjeda u središtu Podgorice, kazao da je 'Đukanović u nedjelju navečer zrakoplovom napustio Crnu Goru', ne precizirajući u kojem smjeru i zbog čega

19.10.2015.
7:17
blic.rs
VOYO logo

Više tisuća pristaša oporbenog saveza Demokratski front (DF) prosvjedovalo je u nedjelju navečer u središtu glavnog grada Crne Gore Podgorice s jedinim zahtjevom da do sljedeće subote vlada i premijer Milo Đukanović podnesu ostavke.

Prosvjedna šetnja od Trga Republike do sjedišta ministarstva unutarnjih poslova protekla je relativno mirno, uz manje incidente kada je skupina mladića kamenjem gađala policiju koja je uzvratila suzavcem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnik DF-a Andrija Mandić priopćio je da će ukoliko do subote vlada i premijer Milo Đukanović ne podnesu ostavke organizirati novo okupljanje na kojem će, kako je rekao, u Podgoricu doći "čitava Crna Gora".

Ipak, premijer Đukanović nije napustio Crnu Goru i jedan od čelnika oporbenog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić nije govorio istinu, priopćeno je u nedjelju navečer iz vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandić je ranije, tijekom velikog oporbenog prosvjeda u središtu Podgorice, kazao da je "Đukanović u nedjelju navečer zrakoplovom napustio Crnu Goru", ne precizirajući u kojem smjeru i zbog čega.

"Andrija Mandić laže da je premijer Đukanović napustio Crnu Goru. Mandić je svoje pristaše i ukupnu javnost slagao u trenutku kada je premijer Đukanović presjedavao sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost Crne Gore, koja se održavala svega 500 metara od trga na kojemu je Mandić pokušao proširiti svoju laž", kazali su iz DPS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijeće za nacionalnu sigurnost ocijenilo je da je "tijekom prosvjeda, a osobito nakon zabrane njegovog održavanja, u postupcima organizatora i sudionika tih događaja bilo više aktivnosti koje su ugrožavale ustavni poredak, stabilnost države i sigurnost građana".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo