FATALNI KIRURG / Dobio 9 godina zatvora: Prije oralnog seksa utrljao kokain na spolovilo. Žena je umrla

Image
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Yvonne se predozirala kokainom koji je liječnik stavio na svoje spolovilo dok mu je ona u veljači prošle godine pružala oralni seks

29.1.2019.
17:41
Tomislav Miletić/PIXSELL
VOYO logo

Njemački estetski kirurg dr. Andreas David Niederbichler osuđen je na devet godina zatvora zbog bizarne smrti 38-godišnje Yvonne M. 

Yvonne se predozirala kokainom koji je liječnik stavio na svoje spolovilo dok mu je ona u veljači prošle godine pružala oralni seks u njegovom domu u njemačkom gradu Halberstadtu. U trenutku dok su se upustili u erotično iskustvo, žena nije bila svjesna da je liječnik na svoje spolovilo utrljao drogu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog fatalnog kirurga željela ostaviti supruga

Nesretna Yvonne umrla je nedugo nakon što je primljena u bolnicu. Njezini prijatelji su na sudu u Magdeburgu svjedočili da je kirurga upoznala preko interneta i da su neko vrijeme bili u vezi. Čak im kazala i da razmišlja o razvodu od supruga zbog fatalnog liječnika, piše Daily Mail

No, to nije bio prvi puta da je Niederbichler imao takve bizarne seksualne ispade jer je slične akcije izvodio i sa drugim ženama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužitelji su otkrili da je na spolovilo stavljao kokain prije seksualnih odnosa s još najmanje tri druge žene u nekoliko prilika između 2015. i 2018. godine i da ih je drogirao stavljajući im kokain u šampanjac.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo