zasmetali mu istupi / Dodik kritizirao Komšića: 'Malo se preigrao i uživio u ulogu političkog mesije'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

'Ako prijetnje i arogancija koju sada Komšić prosipa po regiji budu stil njegove politike u Predsjedništvu, bojim se da to neće voditi nikamo'

11.10.2018.
16:21
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Srpski čaln Predsjedništva BiH Milorad Dodik kazao je kako se hrvatski član Predsjedništva Željko Komšić u svojim posljednjim medijskim istupima “malo preigrao i uživio u ulogu političkog mesije koji susjednim državama dijeli lekcije kako se trebaju ponašati”.

Naime, Komšić je u nekoliko dana nakon općih izbora kazao kako će BiH tužiti Hrvatsku zbog gradnje Pelješkog mosta te da je za njega Kosovo neovisna država koju bi BiH trebala priznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iako još nije stupio na funkciju člana Predsjedništva, već nas je uspio zavaditi s Hrvatskom i Srbijom, a pored njih pokušava dijeliti lekcije i meni, odnosno Republici Srpskoj”, kazao je Dodik, pišu banjolučke Nezavisne novine.

Guranje BiH u još veći ponor

Za Komšića je kazao da personificira “politiku avanturizima" koja će BiH gurnuti u još veći ponor. “Avanturizam je kad Komšić, nakon čestitke i poziva na suradnju koju je dobio od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, odgovori da je Kosovo za njega neovisna država. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako prijetnje, uvrede i arogancija koju sada Komšić prosipa po regiji budu stil njegove politike i u Predsjedništvu BiH, bojim se da to neće voditi nikamo i bit će vrlo teško osigurati komunikaciju s okruženjem”, kazao je Dodik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo