ne razumije čemu drama / Dodik uzeo mikrofon našem novinaru: 'Hrvati su napravili veća zlodjela Srbima, oni se trebaju ispričati'

'Srbi se ne trebaju nikome ispričavati, dapače to bi trebali napraviti Hrvati koji su nad Srbima napravili mnogo veća zlodjela', poručio je Dodik našem novinaru

14.2.2018.
15:36
VOYO logo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uspio je isprovocirati novu političku krizu u Bosni i Hercegovini najavama o kupnji velikog kontigenta oružja namijenjenog entitetskoj policiji.

"Kupujemo 2500 pušaka. Nemamo što kriti", potvrdio je Dodik ovog tjedna navode koji su se pojavili u medijima, naknadno kazavši kako je plan vlasti u RS naoružati svakog pripadnika policijskih snaga koji standarno posjeduju pištolje i nekom vrstom oružja duge cijevi, odnosno puškama ili strojnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naše kamere uhvatile su Dodika u manastiru u mjestu Donji Budački u Karlovačkoj županiji, a mi smo ga upitali je li najava nabave novih pušaka jedna od metoda zastrašivanja političkih protivnika. Na to je našem novinaru uzeo mikrofon i rekao: 'Ma dajte mikrofon da vam kažem, ma ja sam sam dovoljan da ih sve zastrašim".

Dodao je kako ne razumije zašto se u BiH dignula takva drama oko 2500 pušaka. "Pa nismo imali skoro nikakvo oružje, pa i vi ste nabavili nove pa nikome ništa. S obzirom na prijetnje u regiji i BIH  - nama je to potrebno!", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE PROČITAJTE:

Komentirao je i Vučićev posjet te kazao kako je predsjednik Srbije donio poruku mira i da se njemu čini da bi nakon susreta predsjednica RH i njega stvari mogle krenuti na bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srbi se ne trebaju nikome ispričavati, dapače to bi trebali napraviti Hrvati koji su nad Srbima napravili mnogo veća zlodjela", jedna je od izjava vezanih uz upit o Vučićevoj isprici. Dodik također ne pamti Vučićev govor o 'Velikoj Srbiji', ali poručuje kako se takvih tema ne bi više trebalo doticati.

"Da je 1941. bilo Republike Srpske ne bi Srbi stradali od zločinaca iz NDH", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo