ujedinili se svi na twitteru / Dogodilo se čudo: pronađen nestali sirijski dječak Azam!

Image
Foto: Twitter screenshot

Nestali sirijski dječak Azam konačno je pronađen, objavio je BBC na svom Twitteru

28.10.2015.
14:11
Twitter screenshot
VOYO logo

Petogodišnji sirijski dječak, koji je krajem rujna posljednji put viđen u Beogradu, nakon čega mu se izgubio svaki trag, konačno je pronađen, javlja BBC.

Nakon što je BBC emitirao priču o dječaku polomljene vilice, i kojemu je ukazana pomoć u jednoj beogradskoj bolnici nakon čega je nestao, u potragu je za njim krenuo najprije novinar britanskog serivsa John Sweeney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo mu se pridružilo na tisuće građana preko društvenih mreža. Na Twitteru je pokrenuta kampanja s hashtagom #FindAzam, a potraga se proširila i na Facebook i Instagram.

Dok se novinar među izbjeglicama raspitivao o dječaku i lijepo njegove slike na drveće, beogradska policija je sumnjala da su Azam i njegov pratioc krenuli od Beograda ka Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarske vlasti su za BBC rekle da nisu registrirale dječaka po imenu Azam Aldaham, a srpska policija je imala dojavu da je dječak sredinom rujna stigao u Muenchen.

Kampanja na društvenim mrežama je urodila plodom, a reporteri BBC-a su objavili kratki video pod naslovom 'Pronašli smo Azama' u kojem je dječak u društvu novinara Sweeneyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo