GNJEVNI PREDSJEDNIK / Donald Trump: 'Ono što demokrati čine ovoj zemlji je sramotno i to ne bi smjelo biti dopušteno!'

'Predsjednik Ukrajine rekao je da nije bilo nikakvog pritiska. Baš nikakvog'

27.9.2019.
18:41
VOYO logo

Američki predsjednik Donald Trump suočava se s najvećom krizom u svojem mandatu - mediji u SAD-u prenose da je zviždač koji je otkrio njegov kontroverzni razgovor identificiran kao agent CIA-e. Trump nastavlja s prijetnjama demokratima i njihov potez naziva sramotnim.

U razgovoru koji je vodio s ukrajinskim predsjednikom o istrazi protiv njegova glavnog rivala na idućim američkim izborima - Donald Trump ne vidi ništa sporno. Pozive demokrata za njegovim opozivom smatra nedopustivim te želi otkriti tko je otkrio informaciju zviždaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što demokrati čine ovoj zemlji je sramotno i to ne bi smjelo biti dopušteno. Mora postojati način da se to zaustavi. Moj telefonski razgovor bio je savršen. Predsjednik Ukrajine rekao je da nije bilo nikakvog pritiska. Baš nikakvog. Rekao je to jasno i glasno novinarima", kazao je Trump.

Zviždač čija je prijava dovela do pokretanja istrage za opoziv Donalda Trumpa identificiran je kao agent CIA-e. On tvrdi da je Bijela kuća pokušala sakriti sve detalje kontroverznog razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demokrati Trumpov potez smatraju izdajom. On je Zelenskom prijetio ukidanjem vojne pomoći ako ne pokrene istragu o poslovima Bidenova sina.

"Nije riječ o političkom potezu. Riječ je o domoljublju. Riječ je o zaštiti, nisam još završila, ali hvala vam svima. Riječ je o zaštiti Ustava naše države", naglašava predsjednica Zastupničkog doma Kongresa SAD-a Nancy Pelosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trumpova protukandidatkinja na prošim izborima Hillary Clinton podržala je ovu istragu.

"Znali smo da je Donald Trump korumpirani poduzetnik koji je varao ljude. Znamo da su se zbog njegove kampanje druge zemlje umiješale u naše izbore. I sada znamo da je kao predsjednik zaprijetio svima nama stavljajući osobni interes ispred interesa američkog naroda", kazala je Clinton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi Trump bio izbačen iz Bijele kuće, njegov opoziv, osim u Zastupničkom domu, treba biti potvrđen i u Senatu koji kontroliraju njegovi republikanci.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo