ubojica osuđen na smrt / Doživotna robija kao epilog stravičnog zločina: s 15 godina dogovorila da joj ubiju i zapale dečka!

Seath i Amber bili su skupa od 2011. godine, no veza nije drugo potrajala jer je Seth bio nevjeren, barem prema tvrdnjama Amber

3.5.2016.
10:20
VOYO logo

Tinejdžerka Amber Wright osuđena je za jedan od najgorih maloljetnih zločina u povijesti. 

Naime, Amber je sklopila dogovor s pet osoba nakon kojeg su one pretukle, upucale i zapalile njenog bivšeg dečka Seatha Jacksona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seath i Amber bili su skupa od 2011. godine, no veza nije drugo potrajala jer je Seth bio nevjeren, barem prema tvrdnjama Amber. 

Djevojka je uskoro pronašla novog dečka Michaela, nakon čega joj je Seth često znao prigovarati kako on nije dovoljno dobar za nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michaela je to razbjesnilo, a naposljetku je Seath pristao na Amberin poziv da se nađu i 'razgovorom riješe sve probleme'.

Jedne noći u travnju 2011., Seath je došao do kuće Amberine 18-godišnje prijateljice, no čim je prešao njezin prag, zaskočili su ga Amber, Michael i Amberin polubrat Justin, koji je tada imao 17-godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tupim predmeta udarali su ga po cijelom tijelo, a Michael dva puta upucao Setha, no još nije bio mrtav. Potom su ga ubacili u kadu i dokrajčili trećim metkom. Nakon toga su mu slomili koljena kako bi ga mogli staviti u vreću za spavanje, nakon čega su ga zapalili. Njegov pepeo nakon toga su ubacili u kantice boje koje su bacili u obližnju tvornicu, dok su tragove pokušali prikriti izbjeljivačem. 

Nakon što je jedan od tinejdžera priznao majci da je sudjelovao u zločinu, policija je uskoro spojila sve dijelove slagalice. Svi koji su sudjelovali u zločinu, uključujući i Amber, osuđeni su na doživotnu robiju, a Michael, koji je direktno pištoljem ubio Seatha, zaradio je smrtnu kaznu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo