NITKO NIJE STRADAO / Drama na aerodromu u Dubaiju: avion prisilno sletio pa iz njega počeo sukljati gusti dim

Image
Foto: AP

Nakon slijetanja iz zrakoplova je počeo sukljati gusti dim, a hitne su službe odmah izašle na pistu

3.8.2016.
12:02
AP
VOYO logo

Iz zrakoplova Fly Emiratesa koji je u srijedu prisilno sletio u Međunarodnu zračnu luku u Dubaiju i pritom se zapalio evakuirano je svih 275 putnika i članova posade, izvijestile su vlasti.

Zračni prijevoznik izvijestio je da su svi putnici i posada na sigurnom i prema prvim informacijama vlasti nitko nije ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na video snimkama vidi se vatra koja je, nakon prisilnog slijetanja zahvatila prednji dio trupa zrakoplova, a na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama prikazan je zrakoplov kako leži na trupu na pisti, a iz prednjeg dijela letjelice izlazi gust crni dim.

Image
Image

Radi se o zrakoplovu Boeing 777-360 na letu iz Thiruvananthapurama u Indiji, objavio je na Twitteru internetski servis za praćenje letova Flightradar24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi letovi iz Dubai internationala, najfrekventnije zračne luke za međunarodne letove, kao i slijetanja u tu zračnu luku privremeno su odgođena, izvijestile su vlasti.

U priopćenju Boeinga stoji da je situacija u Dubaiju pod nazdorom te da tvrtka surađuje s Emiratima na dodatnim informacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo