skandal pokvario feštu / Drama na svadbi: Mladenka pokušala pobjeći s košarom punom novca, gosti u šoku

Image
Foto: Facebook

Po mladu je došla majka iz Odžaka i skupa su se vratile kući

30.10.2018.
19:53
Facebook
VOYO logo

Dan koji je trebao biti najljepši u njihovim životima, mladencima Edinu Huseljiću i njegovoj djevojci Eldi Mujčin iz Odžaka pretvorio se u noćnu moru. A sve zbog - novca.

Među mladencima je usred svadbe izbila žestoka svađa, pir za čak 300 uzvanika je prekinut, a mlada je iste večeri otišla nazad kući u Odžak. Mladoženja je ostao u suzama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do skandala je došlo u svadbenom salonu Orhideja u Gradačcu, gdje se sve odvijalo po planu do 23 sata, kada je mlada, prema starom običaju, išla od gosta do gosta i dijelila svatovima kavu, a oni su joj zauzvrat na tacnu ostavljali novčanice. Skupila se pozamašna svota. No najednom je izbila žestoka svađa.

"Mlada je zahtijevala da sav novac pripadne njoj, jer je ona dijelila kavu. Mladoženja takav prijedlog nije prihvatio, jer je podigao kredit da sredi kuću uoči ženidbe, a osim toga, on je navodno platio i troškove veselja ispred mladine kuće u Odžaku, kao i svadbe u Gradačcu" kazao je novinarima jedan od gostiju sa svadbe, javlja Dnevni avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po mladu je došla majka iz Odžaka i skupa su se vratile kući. Obitelj Huseljić još je u šoku.

"Mlada je uzela košaru s novcem i pokušala pobjeći. Međutim, uspjeli smo vratiti pare, a ona je otišla. Njena mama i ona mislile su da i to uzmu i odnesu. Imamo svjedoke za ono što se događalo, a sve su zabilježile i kamere", priča rođak mladoženje koji želi ostati anoniman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe da su se mladenci prije vjenčanja zabavljali nekoliko mjeseci, a Edin je, kako kaže, već jučer bio kod odvjetnika kako bi pokrenuo brakorazvodnu parnicu.

"Želimo samo da se zna istina, kako je sve bilo. Ne znamo je li ona uspjela uzeti nešto iz te košare jer novac nije bio prebrojan. Kada smo kasnije brojali, bilo je oko 5.500 maraka", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladoženja kaže da je njegov obraz čist.

"Mlad sam i mogu nastaviti sa životom, živ sam, zdrav. Što ja tu više mogu", kazao je Edin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbjegla mladenka odbija svaki kontakt s medijima.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo