SRETAN KRAJ POTRAGE / Dvije godine bila u zatočeništvu: djevojčica pobjegla jer je otmičar zaboravio zaključati vrata

Image
Foto: Photos.com
Image
Foto: Photos.com

U ožujku 2014. nestala je učenica iz tokijskog predgrađa Saitame. Malo poslije, njezini su roditelji primili dva pisma u kojima im kaže da odlazi od kuće na neko vrijeme i moli ih da je ne traže

28.3.2016.
11:39
Photos.com
VOYO logo

Petnaestogodišnja djevojčica iznenada se pojavila u nedjelju u Tokiju dvije godine nakon što ju je student, danas 23-godišnjak, oteo i držao zatvorenu.

Otmičar je također pronađen u ponedjeljak ujutro na stotinjak kilometara od svojeg doma nakon što se pokušao ubiti, ispričao je svjedok kojeg je intervjuirala postaja NHK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ožujku 2014. nestala je učenica iz tokijskog predgrađa Saitame. Malo poslije, njezini su roditelji primili dva pisma u kojima im kaže da odlazi od kuće na neko vrijeme i moli ih da je ne traže.

Malo je informacija poznato o tome kako je, sada 15-godišnjakinja, živjela te dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavila se u nedjelju telefonirajući majci i policiji s javnog telefona na željezničkoj stanici nakon što je uspjela izaći iz stana gdje je bila zatočena. 

Zaljubljenik u informatiku i zrakoplovstvo, s novostečenom diplomom Sveučilišta u Chibi, ovog je puta zaboravio zaključati vrata, rekla je djevojčica koju citira televizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo