UŽAS U GRUDAMA / Dvoje ubijenih i dvoje ranjenih u pucnjavi u Hercegovini: Nakon svađe muškarac donio kalašnjikov...

Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Naložit će se obdukcija nad tijelima smrtno stradalih, kažu iz Županijskog tužiteljstva

4.8.2022.
10:10
Denis Kapetanovic/PIXSELL
VOYO logo

Dvojica muškaraca smrtno su stradala u pucnjavi u Gorici u Bosni i Hercegovini oko 2 sata. Jedan muškarac je teško ozlijeđen te mu je u SKB Mostar amputirana noga.

Do pucnjave je došlo tijekom tradicionalne proslave sv. Stjepana u župi Gorici-Sovići, a sve je počelo u kafiću. Počinitelj je zatim otišao po pušku 'kalašnjikov' te je pucao na više osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dana 4. 8. 2022. godine oko 2 sata u mjestu Gorica, Stubli, općina Grude, prilikom obilježavanja svečanosti dana patrona župe, nakon kratke prepirke došlo je do pucnjave u kojoj su smrtno stradale 2 osobe, a 2 su ranjene, o kojem događaju je obaviještena policija, koja je izašla na mjesto događaja gdje su zajedno s dežurnim tužiteljem obavili očevid i druge potrebne radnje radi utvrđivanja okolnosti predmetnog događaja. Naložit će se obdukcija nad tijelima smrtno stradalih i poduzet će se i druge radnje u cilju procesuiranja počinitelja kaznenih djela ubojstvo i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari", potvrdila je za hercegovina.info Petrunjela Matijević, glasnogovornica Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo