svjetski poznate usluge / Emirates od lipnja uvodi dnevne letove Zagreb - Dubai: 'Veselimo se suradnji s našim partnerima u Hrvatskoj'

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Zrakoplovni prijevoznik Emirates od 1. lipnja ove godine uvest će dnevne letove iz Zagreba za Dubai

12.1.2017.
11:48
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Zrakoplovni prijevoznik Emirates od 1. lipnja ove godine uvest će dnevne letove iz Zagreba za Dubai, najavili su u četvrtak iz te kompanije.

Emirates je jedna od najvećih zrakoplovnih tvrtki u svijetu, sa sjedištem u Dubaiju, čija globalna mreža obuhvaća 154 destinacija u 83 zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putnike iz Hrvatske odnosno Zagreba za Dubai ta će kompanija prevoziti zrakoplovom Boeing 777-300. Ponudit će i prijevoz do 16 tona tereta po letu.

"Na hrvatskom tržištu prisutni smo od 2003. te je s vremenom, potpuno prirodno, došlo i do pokretanja punog poslovanja. Veselimo se suradnji s našim partnerima u Hrvatskoj kako bi klijentima mogli pružili svoju svjetski poznatu uslugu, a predani smo i rastu trgovinskih odnosa i turizma između Hrvatske i Dubaija te potičemo dolazak turista s područja Bliskog istoka i regije Azije Pacifik", poručio je izvršni potpredsjednik i glavni komercijalni direktor tvrtke Emirates Thierry Antinori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominjući kako hrvatski državljani ne trebaju vize za Dubai, iz Emiratesa vjeruju da će nova ruta dati poticaj turizmu, jer se očekuje da će dnevni letovi povećati interes poslovnih putnika i turista iz istočnoazijskih država.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo