šamar koji je obilježio Oskare / Erblina s istom dijagnozom kao Jada Pinkett Smith: 'Chris Rock nije zaslužio šamar od Willa Smitha'

Image
Foto: RTL

Večeras je stiglo i službeno mišljenje Akademije, koja kaže da osuđuju šamar, i da su lansirali službenu provjeru incidenta, što god to bilo

28.3.2022.
23:10
RTL
VOYO logo

"Oh, ne! Will Smith me upravo prebio k'o mačku!", viknuo je Chris Rock.

Prebio ga k'o mačku zapravo ili je sve inscenirano? Šamarčina je bila prava, bila je glasna, a pala je zbog ovoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jada, volim te! G. I. Jane, drugi dio... Jedva ga čekam pogledati!", našalio se Rock.

Mislio je pritom na ćelavu glavu vojnikinje Demi Moore, u filmu GI Jane. Samo što Jada Pinkett Smith kosu nema jer pati od alopecije. Pa je njegova šala bila uvreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Šamar postao je the hit na internetu. Will Smith nije naučio svoju lekciju - zbog ovoga je i potjeran kod ujne i ujaka u Bell Air, u potrazi za šamarom, kung fu šamar.

"Mislim da je posrijedi nešto dublje o čemu bi njih dvojica trebali porazgovarati. Nadam se da hoće, da će nekako muški riješiti sve", kazao je glumac Henry Golding.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
turbulentna dodjela /

Na ovogodišnjim Oscarima nije nedostajalo iznenađenja, skandala, ali ni kića: 'Previše ogromnih dekoltea bespotrebnih'

Image
turbulentna dodjela /

Na ovogodišnjim Oscarima nije nedostajalo iznenađenja, skandala, ali ni kića: 'Previše ogromnih dekoltea bespotrebnih'

"Da bar ja imam muškarca koji bi me tako zaštitio...", kazala je glumica Tiffany Haddish.

Ispričao se Akademiji, kolegama ali ne i komičaru. Will Smith osvojio je kipić za kontroverznu ulogu "Kralja Richard", oca sestara Williams. Tri puta je nominiran, ovo mu je prvi Oscar kojeg je ponio kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočarane nisu bile zvijezde filma CODA - što je kratica za dijete gluhonijemih roditelja. To dijete je Rubi Rossi koja je u sukobu sa svojom obitelji jer se želi baviti pjevanjem.

"Djeca gluhih odraslih i osoba s invaliditetom toliko su toga prošla zajedno. Želim reći da mi imamo talent. Postoji puno načina za ispričati priču iz različitih perspektiva", rekao je Troy Kotsur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista, ne mogu vjerovati da ga držim. Ovo je prvi put da u rukama držim Oscar", rekla je Jessica Chastain koja je dobila Oskara za najbolju glumicu.

Prvi put je Oscara dobio gluhonijemi glumac. Prvi puta i otvoreno queer osoba, još k tome afro latina. Nije prvi put, ali neobično je kada nagradu za režiju i film ne osvoji isti film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad imate kategoriju filma i redatelja da to nisu iste nagrade, znači da je došlo do neke kombinatorike - što je nekad i dobro. Imali smo puno lijepo režiranih filmova, ali nisu razini takvoj da bi bili pamtljivi. CODA je slatki film, Hollywood sleeper, nitko nije očekivao da će u ovoj konkurenciji pomesti sve. Drago mi je da je, da se na neki način nasmijala Dini i ovim jako razvikanim filmovima", rekao je filmski kritičar Daniel Rafaelić.

Svi smo se trebali smijati šalama triju voditeljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je Hollywood toliko godina ignorirao ženske priče, ove godine napokon imamo film o nevjerojatnim sestrama Williams... u biti, o njihovu ocu", rekla je Amy Schumer koja je vodila Oskare.

Ova je smiješna ali nisu sve bile takve. Amy Schumer glumicu Kirsten Dunst nazvala je popunjačicom sjedala na dodjeli, komentiralo se, za neke neumjesno, i otvoreni brak Willa i Jade Smith. Dobre loše ili osrednje - nije čak ni važno, jer odavno Oscari nisu što su nekada bili - barem što se humora tiče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Amy mi spada u domenu Chrisa i nije mi baš nešto. Wandu obožavam i vjerujem da je bila najbolja od njih tri, da je razvalila. Meni je jedan od najdražih voditelja bio Ricki Gervais. On je isto tako bez dlake na jeziku sve njih izostao, međutim nije se dirao nekih teških, škakljivih tema nego je rokao po onome što je najbitnije. I za one koji se sjećaju, Billi Cristal mi je bio jedan od najdražih", rekla je stand up komičarka Marina Orsag.

A sad moda. Koja se uglavnom sastojala od dekoltea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Previše ogromnih dekoltea bespotrebnih koji su sad prerasli u neke ogromne rupe, bilo je previše golotinje koja nije sexy nego je prešla neku drugu granicu i nije bilo previše pravih oscarovskih haljina", komentirala je modna dizajnerica Matija Vuica.

Nije bilo oskarovskih haljine, nije bilo baš ni Ukrajine. Pa čak ni kada je Mila Kunis stala na pozornicu - ništa. Samo kratki natpis da je hoolywood uz Ukrajinu. Neće se to svidjeti Sean Pennu, koji je obećao da će rastaliti svoje zlatne kipiće ako se na ceremoniju skypeom ne uključi Zelenski. Šamar možda ipak neće biti najluđe što smo vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam imala sreću u nesreći da mi je ispala kosa na glavi, ali mogu ispadati i obrve, trepavice i po cijelom tijelu.  Nikako ne podržavam šale na račun nečijeg izgleda, ali naravno nitko ne zna tu pozadinu priče između odnosa njih troje, ali meni je humor bio jedan od načina na koji sam se nosila s tim", kaže Erblina Morina koja misli da Chris Rock nije zaslužio šamar.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo