'mali stvor je trenutno u pritvoru' / FOTO Levijatani objavili identitet nasilnika (18) koji je puštao svog psa da napada lutalice

Image
Foto: Pokret Levijatan

Ističu da je mladić trenutno u pritvoru zbog prijetnji upućenim isključivo ženama. Navode kako je 18-godišnjak otprije poznat policiji zbog nasilja

29.6.2018.
13:55
Pokret Levijatan
VOYO logo

Da ljudima padnu svakakve zvjerske misli na pamet, Levijatani su se bezbroj puta uvjerili. Kako su ovoga puta izvijestili na svojoj službenoj Facebook stranici, mladić od svega 18 godina puštao je svog staforda na lutalice koje su uslijed toga bile, kako kažu, "jezivo ozlijeđene". 

Ističu da je mladić trenutno u pritvoru zbog prijetnji upućenim isključivo ženama. Navode kako je 18-godišnjak otprije poznat policiji zbog nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Danilo Lalatović, Subotica. 18 godina. Svog staforda je puštao na lutalice koje su jezivo povredjene. Maltretira žene, decu, više puta privodjen zbog nasilja. Dijagnozu nećemo davati, jer nismo doktori, ali imamo lekić. Mali stvor je trenutno u pritvoru zbog pretnji upućenim isključivo ženama, nama nije ni odgovarao danima niti smo mogli da ga nadjemo pošto se zatvorio u kuću. Čekamo odluku tužilaštva, veliki je haos u Subotici, pa ako vlast ne dela - kuke i motike", stoji u njihovoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo