U KALIFORNIJI / FOTO/VIDEO Oteo četiri člana obitelji, među kojima osmomjesečnu bebu: Ubio ih pa pokušao i sebe?

Image
Foto: Screenshot Facebook Merced County Sheriff's Office

Osumnjičen je Jesus Manuel Salgado, ali on je samo dan nakon otmice, u utorak, pokušao izvršiti samoubojstvo i trenutno je u kritičnom stanju

6.10.2022.
9:19
Screenshot Facebook Merced County Sheriff's Office
VOYO logo

Sva četiri člana obitelji koji su misteriozno oteti pronađeni su mrtvi na farmi u Kaliforniji, rekao je sinoć navečer šerif okruga Merced.

Oteti su bili osmomjesečna Aroohi Dheri, njezini roditelji, majka Jasleen Kaur i otac Jasdeep Singh te bebin stric Amandeep Singh, rekao je šerif Vern Warnke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije poznat motiv otmice i ubojstva, a istraga mjesta zločina još uvijek je u tijeku. Jedan je radnik na farmi pronašao njihova tijela, a kriminalistički laboratorij Ministarstva pravosuđa obradit će mjesto događaja.

Osumnjičen je Jesus Manuel Salgado, ali on je samo dan nakon otmice, u utorak, pokušao izvršiti samoubojstvo i trenutno je u kritičnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Facebook Merced County Sheriff's Office
Image
Foto: Screenshot Facebook Merced County Sheriff's Office

Osumnjičeni Jesus Manuel Salgado

U ponedjeljak u 8:30 ujutro, Jasdeep Singh stigao je u obiteljsku tvrtku u kombiju, a nekoliko minuta kasnije, njegov brat Amandeep Singh stigao je tamo u svom kamionetu, rekao je šerifov ured. Kažu da je netko viđen kako hoda autocestom u blizini, a radilo se o osumnjičenom. Jasdeep je stupio u kontakt s njim, a osumnjičenik je zatim izvadio pištolj i ušao u tvrtku.

U 9:11 video je pokazao kako se otvaraju stražnja vrata i kako naoružani osumnjičenik izlazi, rekli su dužnosnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasdeep i Amandeep Singh viđeni su kako izlaze iz zgrade, očito s rukama svezanim na leđima, te su stavljeni na stražnje sjedalo kombija. Osumnjičenik ih je odveo na nepoznatu lokaciju, a zatim se za nekoliko minuta vratio na parkiralište tvrtke i ušao unutra. Minutu kasnije, Jasleen Kaur i njezina 8-mjesečna beba izašle su s njim, a zatim je odveo i njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni Salgado si je pokušao oduzeti život "prije nego što se uključila policija" i u kritičnom je stanju te prima liječničku pomoć, priopćio je šerifov ured. Istražitelji nisu uspjeli razgovarati s njim.

Misle da je u zločin umiješana još najmanje jedna osoba, javlja ABC News. Kamion Amandeepa Singha pronađen je u plamenu malo prije podneva u ponedjeljak, svega nekoliko sati nakon otmice, objavio je šerifov ured.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo