zaljubljenik u film / Glumački svijet je šokiran samoubojstvom Praljaka: 'Svoje posljednje djelo izveo je točno onako kako je htio, to je bio najtragičniji čin u vlastitoj režiji'

Režirao je i kazališne predstave, dokumentarne serije, igrane filmove. Povratak Katarine Kožul, Slobodanu Praljku je bio jedan od dražih

29.11.2017.
18:51
VOYO logo

Slobodan Praljak bio je zaljubljenik u film, kazalište te je uz dvije diplome, imao i onu Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu. Slovio je kao jedan od najvećih talenta u svijetu kulture, a njegov šokantni odlazak glumački svijet ostavio je bez riječi.

Glumački svijet je šokiran. Mnogima je upravo Praljak bio uzor, suradnik i prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je vrlo ugodan, vrlo pametan, završio je nekoliko fakulteta, vrlo korektan nikad nije bio grub sto se zna dogoditi da se posvađate u našem poslu, bio ja jako strpljiv.

"Kada je moj tata bio bolestan, stalno je nazivao, brinuo se o nama. Prijatelj je ostao cijeli život, nikada mu nitko od nas to neće zabroaviti", rekla nam je glumica Anja Šovagović Despot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je čovjek od djela, to hoću reći, svaka priča mu je išla na živce, činila mu se isprazna, evo ne znam što više reći", kazao je glumac Vinko Kraljević.

A baš svoje posljednje djelo izveo je točno onako kako je i htio. Najtragičniji, posljednji čin u vlastitoj režiji. Čin koji, kažu kolege, nadmašuje i antičke tragedije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za barem nekakvu utjehu, ipak je iza Slobodna Praljka ostao neizbrisiv trag - njegove umjetničke ostavštine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo