unatoč hladnoći / Golotinjom prenijeli poruku mira: oko 6000 obnaženih Kolumbijaca poziralo za grupnu fotografiju

Image
Foto: Twitter

Spencer Tunick, koji se proslavio ovakvim fotografijama, objasnio je da želi prenijeti poruku jednakosti, mira i jedinstva

6.6.2016.
10:12
Twitter
VOYO logo

Oko 6000 obnaženih Kolumbijaca poziralo je američkom fotografu Spenceru Tunicku ispred tamošnjeg parlamenta u Bogoti kako bi prenijelo poruku mira u zemlji koju pola stoljeća potresaju oružani sukobi.

Prvi sudionici počeli su se okupljati na Bolivarovom trgu, u središtu Bogote, kako bi goli pozirali slavnom američkom fotografu unatoč hladnoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi i naša golotinja, mirni, spokojni, bio je to trenutak mira među nama", rekla je Claudia Barrentos, žena u četrdesetim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je izvrsno", rekao je dvadesetogodišnji Carlos Beltran. "Mislim da smo se svi osjećali jednako, svi smo bili onakvi kakvi smo došli na svijet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spencer Tunick, koji se proslavio ovakvim fotografijama, objasnio je da želi prenijeti poruku "jednakosti, mira i jedinstva".

"Mir, to je raj. Čast mi je biti ovdje u vrijeme promjena, u nadi da će mirovni sporazum napokon biti potpisan", rekao je misleći na pregovore kolumbijske vlade i ljevičarske oružane skupine FARC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimljene fotografije bit će izložene u muzeju suvremene umjetnosti u Bogoti.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo