SEKSUALNI PREDATOR / Harvey Weinstein dobio 23 godine zatvora pa se ulovio za prsa: Prevezen je u bolnicu

Image
Foto: AP Images

Nakon izricanja presude osjetio bolove u prsima te je prevezen iz njujorškoga zatvora Rikers u bolnicu Bellevue

12.3.2020.
9:55
AP Images
VOYO logo

Bivši filmski mogul Harvey Weinstein, osuđen na 23 godine zatvora zbog seksualnog napada i silovanja, prevezen je u bolnicu pošto je osjetio bolove u prsima, javlja agencija Reuters.

Američki filmski producent osuđen je na 23 godine zatvora za zločine silovanja i spolnih napada, odlučio je u srijedu sud na Manhattanu u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Weinstein je nakon izricanja presude osjetio bolove u prsima te je prevezen iz njujorškogazatvora Rikers u bolnicu Bellevue kako bi se liječio od "srčanih tegoba", rekao je Weinsteinov glasnogovornik u emailu.

Prošli tjedan je u Bellevueu bivši filmski producent bio je podvrgnut zahvatu ugradnje stenta, prenijelo je nekoliko američkih medija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porota je 24. veljače nekoć najutjecajnijeg holivudskog muškarca proglasila krivim za seksualni napad na asistenticu Mimi Haleyi i silovanje bivše glumice u usponu, Jessice Mann, ali je oslobođen krivnje po najtežoj točki optužnice da je seksualni predator po kojoj je mogao dobiti doživotni zatvor.

Pokret #MeToo koji je nastao kao platforma protiv Weinsteinovih zlostavljanja i proširio se cijelim svijetom, odmah je u srijedu pozdravio izrečenu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo