traži odštetu / Holivudskoj sapunici nema kraja. Jonny Depp tužio bivšu suprugu za klevetu: Nižu se međusobne optužbe

Njezini odvjetnici tvrde da je Depp bivšu suprugu vukao po podu, gušio i da se nakon konzumacija droga pretvarao u ljubomorno čudovište

20.4.2022.
22:00
VOYO logo

Kad se ljutiti bivši supružnici nađu na sudu, holivudskoj sapunici nema kraja. 

Drugi je tjedan suđenja u kojem glumac Johnny Depp tuži bivšu suprugu Amber Heard za klevetu i traži odštetu od 50 milijuna dolara. Živote su potpuno ogolili, a svaki izlazak pred suca prenosi se diljem svijeta. Međusobno se optužuju za fizičko i psihičko zlostavljanje, varanje i drogiranje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoje popularnih glumaca u zamršenom suđenju iznose šokantne detalje svoje veze. Nije riječ o novom filmu, već o odnosu punom skandala 35-godišnje Amber Heard i 23 godine starijeg Johnnyja Deppa. 

"Bila je puna ljubavi, pametna, ljubazna, bila je duhovita, imala je razumijevanja. A onda je u roku od godinu, godinu i pol, postala ova, gotovo druga osoba", ispričao je Jonny Depp, glumac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije 10 godina postali su par, vjenčali se 2015. a već se 15 mjeseci poslije razveli. Glumac sada za klevetu tuži bivšu suprugu jer je 2018. za Washington Post izjavila da je bila žrtva obiteljskog nasilja. Deppa tada nije imenovala, ali glumac i odvjetnici kažu da je referenca bila jasna. Njezini odvjetnici pak tvrde da je Depp bivšu suprugu vukao po podu, gušio i da se nakon konzumacija droga pretvarao u ljubomorno čudovište. 

Image
najpoznatiji svjetski šamar /

Will Smith napustio je Akademiju koja mu je nedavno dodijelila Oscara: Hoće li ostati i bez zlatnog kipića?

Image
najpoznatiji svjetski šamar /

Will Smith napustio je Akademiju koja mu je nedavno dodijelila Oscara: Hoće li ostati i bez zlatnog kipića?

"Kroz našu vezu postojale su svađe i stvari takve prirode, ali nikada nisam dosegnuo točku u kojoj bi udario gospođu Heard na bilo koji način. Nikada u životu nisam udario nijednu ženu", kazao je Depp. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumčevi odvjetnici tvrde da je Heard lagala o bivšem suprugu kako bi sebi povećala publicitet i poboljšala karijeru, a da su njezine lažne tvrdnje o zlostavljanju uništile Deppovu. Dosad su svjedočili njegovi prijatelji i članovi obitelji. 

"Vidio sam ga da uzima tablete. Ne znam što je to bilo. Nikada nisam vidio Johnnyja da je bio nasilan prema bilo kome", rekao je Keenan Wyatt, prijatelj Johnnyja Deppa. 
Johnny Depp tužbom, kaže, želi oprati ljagu sa svog imena i zaštititi djecu. Opisao je i djetinjstvo u kojem je sam bio žrtva majčina fizičkog zlostavljanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je fizičkog zlostavljanja, u obliku pepeljare koju bi bacila na nas, udarila nas u glavu ili pretukla cipelom s visokom potpeticom ili telefonom ili što god joj je bilo pri ruci", kazao je Depp. 

Pravna bitka trajat će 6 tjedana u kojoj će svjedočiti oko 120 ljudi, među njima i Heard, ali i milijarder Elon Musk, za kojeg se sumnja da je imao aferu s glumicom dok je s Deppom još bila u braku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko od dvoje glumaca glumi, a tko govori istinu odlučuje sud u Virginiji.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo