otac monstrum / Horor kod Jagodine: 65-godišnji muškarac seksualno zlostavljao vlastitog sina

Image
Foto: rtl arhiva

Daljnjom istragom pokušat će se utvrditi da li je dječak više puta, prije i poslije događaja iz kolovoza seksualno zlostavljan

26.2.2018.
17:23
rtl arhiva
VOYO logo

Muškarac P.D. uhićen (65) je zbog sumnje da je u kolovozu prošle godine seksualno napastvovao svog 14-godišnjeg u porodičnoj kući gdje su živjeli u selu kod Jagodine, saznaje Blic

Kako saznaje taj srpski list, otac je dječaka je uhićen nakon što je mališan školskom psihologu ispričao što mu je otac uradio u kolovozu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, otac je tada trinaestogodišnjeg dječaka silovao, a potom mu prijetio da o tome ne smije nikome ništa reći.

Uprava škole odmah je alarmirala nadležne institucije, a otac monstrum odmah je uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na prijedlog Višeg javnog tužiteljstva u Jagodini, sudac za prethodni postupak odredio je ocu dječaka pritvor do 30 dana. Stavljena je naredba za provođenje istrage zbog sumnje da je počinio kazneno djelo seksualnog zlostavljanja djeteta i kazneno djelo nasilja u obitelji prema maloljetnom djetetu", rekao je za Blic Nenad Necić, glasnogovornik Višeg javnog tužiteljstva u Jagodini.

Daljnjom istragom pokušat će se utvrditi da li je dječak više puta, prije i poslije događaja iz kolovoza seksualno zlostavljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima radnika Centra za socijalni rad u Jagodini, dječak je odmah po saznanju premješten iz kuće u kojoj je živio s ocem u skrbničku obitelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo