Hana Hržić / Hrvatica koja glumi u Batmanu za RTL otkriva tajne seta blokbustera: 'Prije snimanja bi morala biti u kući po 3 dana'

Blockbuster Batman već tjednima puni kino dvorane, a uz holivudske zvijezde plješće se i Hani Hržić, Hrvatici koja glumi uz Roberta Pattisona i Zoe Kravitz

15.3.2022.
7:55
VOYO logo

Snovi su se ostvarili Hani, Zagrepčanki s londonskom adresom gdje je i završila Dramsku akademiju. S 23 godine prvu ulogu u životu dobila u najmračnijem i najnovijem filmu o čovjeku šišmišu.

No, nije odmah nastupilo ushićenje. Tik prije castinga dobila je novu agenticu. Nije ni znala kakav je film u pitanju ni tko je redatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo mi rekli da sam im se jako sviđala, ali da ima puno poznatijih ljudi iz Rusije koji su išli za istu ulogu i da ako one dobiju umjesto mene, one su više popularnije, imaju više followera, znaju ih bolje", priča Hana Hržić.

Ipak, Hana je bila ta koja je utjelovila lik Estonke Annike, najbolje prijateljice Žene mačke koju glumi Zoe Kravitz - bliske su bile i na pauzama snimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zoe Kravitz mi je bila odlična. Ne smiješ imat mobitel kod sebe, imaš samo drugu osobu i samo pričaš, a s njom sam pričala uglavnom o astrologiji što je bilo zanimljivo. Bilo je tri ujutro, pa si iskren. Collin Farrel isto. On je to totalno drag, pričala sam s njim malo prije nekih scena, pričao je kako voli Hrvatsku, kako ondje nekada ljetuje i kako ima dobre prijatelje", rekla je Hržić.

A sve to dok je korona usporavala cijelu produkciju. Čak je i novi Batman Robert Pattinson otkrio zarazu već prvog dana na setu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svakog snimanja bi morala biti u kući po tri dana, izolirat se. Svaki put kad bi redatelj rekao 'cut' morali bi uzimati vodicu za ispiranje usta i svi su mirisali po menti", otkrila je Hržić.

Image
U SANTIAGU /

Batman donosi hranu beskućnicima: 'Pogledajte oko sebe ako možete nekome pružiti utjehu'

Image
U SANTIAGU /

Batman donosi hranu beskućnicima: 'Pogledajte oko sebe ako možete nekome pružiti utjehu'

Uz svjetske, priželjkuje i uloge u domaćoj kinematografiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rado bih snimala nešto u Hrvatskoj. Imam dosta prijatelja redatelja i glumaca u Zagrebu. Puno odlično hrvatskog talenta i rado bih nešto snimala tamo", rekla je.

Ovih dana ide na, kako kaže, treninge glume i na audicije u Londonu dok čeka nove projekte. Do tada šalje poruku mladim nadama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako to stvarno voliš, nema veze ako ti 500 puta kaže ne, jednom će reći da jer će se ti truditi i biti i bolji i bolji. To je nekakav zakon svemira, ja mislim", zaključila je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo