Strava u Srbiji / I helikopterima traže monstruma koji šiša pa siluje djevojčice. Žrtva: 'Izvadio je škare, a onda...'

Već šest dana se traga za djevojčicom. Uključeni su i psi tragači, termovizijske kamere, helikopteri i Žandarmerija

26.12.2019.
10:34
VOYO logo

Šest punih dana traje intenzivna potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović koja je nestala 20. prosinca, rano ujutro, na putu do osnovne škole.

Potraga se jučer intenzivirala kada su svi tragovi počeli ukazivati da s nestankom djevojčice veze ima ozloglašeni višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović iz Malče, poznatiji kao 'Malčanski berberin', a koji je u ožujku ove godine ponovno izašao sa robije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je opsežnu potragu za dvanaestogodišnjakinjom nastavila i tijekom noći, a uključeni su i psi tragači, termovizijske kamere i helikopterske jedinice, kao i 220 policajaca i pripadnika Žandarmerije, piše Blic.

Naime, 'Malčanski Berberin' je višestruki silovatelj koji je nadimak dobio zbog izopačene sklonosti da šiša djevojčice prije silovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potresnu isovijest je za Novosti iznijela jedna od žrtava srbijanskog monstruma.

"Prije petnaest godina taj čovjek mi je radio užasne stvari od kojih se nikad nisam oporavila. Kada sam čula da je pušten iz zatvora, pretrnula sam od straha. Ne zbog sebe, nego zbog svog djeteta. Sada ja imam kći, mala je još, ima pet godina, ali ja se ipak plašim jer je taj manijak na slobodi. Ova vijest da je Monika nestala vratila mi je film. I ja sam tada imala 12 godina. Sve strahote ponovno proživljavam", kazala je N.P. (27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nju je je prije 15 godina oteo i zlostavljao 'Malčanski berberin'. Priseća se kako je on tog kobnog dana ušao u njihovu kuću i predstavio se kao prijatelj njenog oca koji je nedugo prije toga preminuo. Zamolio je njenog brata i nju da krenu s njim, kako bi mu nešto pomogli. Na pola puta pitao je djevojčicu želi li prodati svoju kosu jednom frizerskom salonu za novac. S obzirom da je iznos bio privlačan, pristala je, a njen brat se tada vratio kući po škare.

"Kada sam ostala sama s njim, odveo me na posve drugu stranu", prisjeća se jezivih detalja ova Nišlijka koja je sada majka troje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skrenuli smo i išli kroz neke njive. Znala sam da nas je prevario. Probala sam se otrgnuti, ali nisam mogla. Odveo me u jednu napuštenu vikendicu. Prijetio je, rekao je da su svuda okolo njegovi ljudi i da ne pokušavam bježati, da će me oni ubiti ako me vide. Onda je izvadio škare i počeo me šišati. Plakala sam, onda me je silovao. Na kraju dana mi je rekao da mogu ići i pustio me. Godinama sam sanjala taj dan", ispričala je žrtva.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo