UBOJSTVO U NEW YORKU / Ignorirali njene pozive pa je pronašli mrtvu: policija zbog propusta pokreće istragu

Image
Foto: AP Images

Patrola koja je poslana na adresu para Wells pronašla je nepomično tijelo 22-godišnje žene s brojnim masnicama po vratu

29.12.2017.
11:02
AP Images
VOYO logo

Dva policajca iz New Yorka suspendirana su u četvrtak nakon što se nisu javili na poziv mlade žene koja je kasnije pronađena mrtva, piše NY Daily. Nije poznato zbog čega su policajci, koji imaju 11 godina staža u službi, ignorirali poziv, a njujorška policija pokrenula je istragu o ovom slučaju.

Prema izvorima NY Dailyja, Tonie Wells, 22-godišnja žrtva iz Brooklyna zvala je 911 u srijedu predvečer kako bi prijavila Barryja Wellsa, 29-godišnjeg supruga koji se prema njenim riječima "ponašao čudno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 911 oko 22 sata stigao je još jedan poziv i to od susjeda koji su bili uznemireni zbog urlanja dvogodišnje kćeri para Wells. Patrola koja je poslana na adresu para Wells pronašla je nepomično tijelo 22-godišnje žene s brojnim masnicama po vratu. Jedan od policajca kazao je kako su odmah posumnjali da je žena udavljena, no bilo im je nejasno koliko dugo je bila u prostoriji sa kćerkicom koja je neutješno plakala. 

Ovo nije bila prva prijava Barryju Wellsu jer je nekoliko puta policija dolazila u njihov dom zbog prijave o obiteljskom nasilju, no kasnije se doznalo da je Tonie bila trudna te da je pobacila u osmom mjesecu trudnoće nakon još jedne obiteljske svađe sa suprugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barry Wells je na ispitivanju na policiji, no protiv njega još nije podignuta nikakva optužnica, dok se dvogodišnja kćerkica, koja je po svemu sudeći svjedočila ubojstvu vlastite majke, trenutno se nalazi kod ostalih članova rodbine, piše NY Daily.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo