drama u srbiji / Imala spolni odnos s maloljetnikom, opovrgava silovanje: 'On me je muvao, a ja sam pokleknula'

Image
Foto: Thinkstock

Otac dječaka, Nenad, ispričao je kako je saznao za odnos kada ih je njegova supruga Branka slučajno zatekla u seksualnom odnosu

18.10.2018.
8:46
Thinkstock
VOYO logo

Prava drama odvija se u selu Jabučje, u blizini Lajkovca u Srbiji. Naime, 21-godišnja Nataša D. više je puta imala seksualne odnose s maloljetnikom (14), a nakon što se sve otkrilo, otac je podnio kaznenu prijavu zbog navodnog seksualnog nasilja nad njegovim sinom. Nataša sve opovrgava i tvrdi da ju je dječak zaveo, doznaje Kurir.

Dječak je ispričao da ga je Nataša u početku pipala po preponama, gurala mu ruke u džepove... "Kasnije je htjela više, pa sam joj se prepustio… Obično smo to radili iza njene kuće. Bilo mi je lijepo. Posljednji put, bilo je neko slavlje kod njih i ja sam ostao sa Natašom u sobi. Ležali smo na krevetu, kada je ona skočila i viknula: 'Evo ide ti majka!', a onda je pobjegla. Tad je moja majka saznala za nas", ispričao je dječak svoju verziju te tvrdi da su se seksali svaka tri ili četiri dana kod nje i vani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac dječaka, Nenad, ispričao je kako je saznao za odnos kada ih je njegova supruga Branka slučajno zatekla u seksualnom odnosu. "Šokirao sam se kad sam saznao za to… Nataša je zrela žena, ima već dvoje djece i dva braka iza sebe. Šta je ona imala tražiti s mojim sinom?!" pita se otac dječaka, izrazivši strah da mu sin nakon svega neće imati psihičke traume.

"Prestao je ići u školu, slabo i jede… Ona je njega uništila. Kad je majka otkrila što se događa, prvo nismo znali ni što da radimo od sramote, a onda sam odlučio sve prijaviti policiji. Najviše sam pobijesnio jer je Nataša nagovarala mog sina da pobjegnu u grad i da žive zajedno", rekao je Nenad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nataša se brani tvrdeći da je dječak nju zaveo. Kaže da ga nije silovala.

"On me je muvao! Želio je seks, nagovarao me, zaveo, i ja sam poklekla i dala mu. Napravio je to svojom voljom, nisam ga silovala! I bilo je samo jednom ili dvaput, ne toliko često", tvrdi Nataša, javlja Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo