Zlostavljao ju suprug / Ispovijest silovane žene: 'Vidjela su i djeca, pitali me zašto plačem? Rekla sam im da odu, a on je nastavio'

Image
Foto: Shutterstock

Majka petero djece, koju je suprug opetovano silovao, hrabro je progovorila o napadima

28.9.2019.
17:05
Shutterstock
VOYO logo

Jane Hanmore (35) ispričala je kako ju je bivši suprug Brian Hanmore (40) na tjednoj bazi silovao, a seksualni i fizički napadi su se događali i pred njihovom djecom. Rekla je da je psihičko zlostavljanje počelo odmah nakon što su se upoznali. Nakon nekoliko mjeseci veze počeo ju je nazivati debelom i lijenom. Ubrzo je njihova veza postala nasilna.

U siječnju 2018. godine Brian je priznao pet optužbi za silovanje i dobio kaznu zatvora u trajanju od 10 godina. Jane, asistentica zdravstvene zaštite iz Poolea nadala se većoj kazni, no i ova je, kaže dobro došla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučila sam progovoriti da pokažem drugim zlostavljanim ženama da postoji život kad se maknete od svojeg zlostavljača. Nikad nije kasno pobjeći i ostvariti pravdu", poručila je ova hrabra žena.

Silovao ju 10 godina

Jane je upoznala Hanmorea 2001. godine, a u samo godinu dana već ju je psihički zlostavljao. "Prvi me put silovao kad je našem prvom sinu bilo pet mjeseci, tada sam zapravo prvi put odbila seks s njim", kazala je Jane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toga sam se osjećala posramljeno i odvratno", dodala je.

Suprug ju je 10 godina silovao, svakog tjedna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom su prilikom djeca ušla u kuhinju dok me je Brian silovao. Stajala sam kod sudoper, on je bio iza mene. Djeca su me pitala zašt plačem. Lagala sam im, rekla da sam porezala prst te ih zamolila da se vrate u dnevni boravak. Poslušali su me i otišli, a on je nastavio", prisjeća se Jane. 

Kaže kako se uvijek previše bojala to nekome ispričati, a i Brian ju je uvjeravao kako joj nitko neće vjerovati, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par se vjenčao 2010. godine, ali dvije godine kasnije, u siječnju 2012., Jane je odlučila napustiti svog supruga, iako je i dalje živio u kući kako bi održao pretenzije za djecu.
Odselio se nekoliko mjeseci kasnije, u travnju 2012., ali je odbio Jane ostaviti samu, čak je provalio u njenu kuću i neprestano je zvao.

Godine 2013. Jane je dobila nalog za nepristirenje protiv njega, ali on ga je neprekidno kršio, čak je i napadao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je: "Jednog dana Brian je ušao u moju kuću i odbio otići.

"Bacio me na zemlju, zadavio me, a zatim me povukao u dnevnu sobu po kosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srećom, dva moja sina, koji su imali 12 i 14 godina, čuli su moje vriskove i žurili u moju pomoć. Jedan je pozvao policiju. "Pomogli su mi da ga izvučem i zaključim ulazna vrata."

Hanmore je uhićen i u siječnju 2014. godine, priznao je krivicu za kršenje naloga za nepribližavanje i za napad premlaćivanjem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni to ga nije zaustavilo.  Zvao bi me na desetke puta dnevno i slao SMS poruke, moleći me da mu dopustim da se vrati", prisjeća se Jane kojoj je tada prekipjelo. 

Nazvala je policiju i prijavila silovanja. Hanmore je ubrzo uhićen i optužen na 10 godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim vas, recite nekome ako vas se zlostavlja, te ljude treba prokazati svijetu zbog čudovišta koja uistinu jesu", poručila je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo