u stanu u moskvi / Izbodena i prerezanog vrata: Brutalno ubijena beauty blogerica pronađena gola u kovčegu

Image
Foto: Shutterstock

Fanovi kažu kako je bila slična modnoj ikoni Audrey Hepburn

29.7.2019.
9:32
Shutterstock
VOYO logo

Golo tijelo Ekaterine K., 24-godišnje beauty blogerice, pronađeno je u kovčegu u jednom stanu u Pyryjevoj ulici u Moskvi.

Policija kaže kako joj je prerezan vrat, a ima i nekoliko ubodnih rana. Blogerica je radila kao dermatolog i seksualni terapeut, a bila je svojedobno i natjecateljica na izboru ljepote u Moskvi, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin Instagram račun na ime Katty ima 80.000 pretplatnika. Fanovi kažu kako je bila slična britanskoj glumici i modnoj ikoni Audrey Hepburn.

Njezini su se roditelji zabrinuli kad je prestala odgovarati na njihove telefonske pozive. Zamolili su njezinog stanodavca da provjeri stan, a on je pronašao njezino golo i izbodeno tijelo u kovčegu. Policija se navodno usmjerila na njezin ljubavni život kako bi pronašla eventualni trag koji vodi prema ubojici. Poznato je da je nedavno prekinula vezu sa 32-godišnjakom i započela novu sa 52-godišnjakom, s kojim je namjeravala otputovati u Nizozemsku. Policija istražuje je li ljubomora bila motiv ubojstva. Zasad nisu nikog uhitili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji post je napisala o putovanju na Krf, 22. srpnja. Njezino tijelo pronađeno je pet dana kasnije. Na njezinom se Instagramu mogu pronaći fotografije na kojima pozira u studijima ili na putovanjima, a na jednoj ponosno pokazuje svoje diplome, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo