prvi gospodin sad-a / Je li to moguće? Evo čime bi se Bill Clinton mogao baviti ukoliko mu supruga postane predsjednica

Image
Foto: AP Images

Hillary je predložila način na koji bi njezin suprug Bill Clinton mogao provoditi vrijeme kao predsjedničin suprug

30.10.2016.
8:43
AP Images
VOYO logo

WASHINGTON - Za vrijeme suprugove predsjedničke kampanje 1992. godine HillaryClinton izazvala je i pohvale i kritike kada je, u obrani svojeg aktivizma, rekla da bi "mogla ostati kod kuće i peći kolače i pozivati na čaj"  u komentaru koje su neke kućanice doživjele kao uvredu.  

Međutim, u petak - prije bombastične objave FBI-ja o novoj istrazi u vezi s njezinom e-mail prepiskom u doba kad je bila američka državna tajnica - ona je predložila način na koji bi njezin suprug Bill Clinton mogao provoditi vrijeme kao predsjedničin suprug: da vježba saksofon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U radijskoj emisiji u kojoj je domaćin bio pjevač i glumac Keith Sweat, predsjedničkoj kandidatkinji postavljeno je pitanje svira li Bill Clinton još uvijek saksofon, kao što je prije, noseći crne naočale poput pravog jazzera, u vrlo gledanu televizijskom nastupu 1992. godine.

"Paa, nema baš puno vremena", rekla je ona uz smijeh i dodala: "ali rekla sam mu da bi bilo dobro da se ponovno malo 'zagrije' kako bi se time bavio u Bijeloj kući. Zar to ne bi bila dobra ideja?", rekla je  Clinton.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo