nisu rekli o kome je točno riječ / Jedan od bruxelleskih terorista radio kao student u zgradi Europskog parlamenta

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Informacija da je jedan od terorista neko vrijeme radio u zgradi Europskog parlamenta pojavila se u srijedu u austrijskim medijima

6.4.2016.
18:59
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Europski parlament je u srijedu potvrdio da je jedan od bombaša samoubojica koji su izveli terorističke napade u Bruxellesu 22. ožujka radio prije nekoliko godina kao student u zgradi parlamenta na poslovima čišćenja.

Europski parlament potvrđuje da je prije sedam i šest godina, jedan od počinitelja bruxelleskih terorističkih napada radio dva mjeseca za tjednu tvrtku za čišćenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Europski parlament potvrđuje da je prije sedam i šest godina, jedan od počinitelja bruxelleskih terorističkih napada radio dva mjeseca za tjednu tvrtku za čišćenje s kojom je tada Europski parlament sklopio ugovor. Kao student, on je radio preko ljetnih praznika na poslovima čišćenja u Europskom parlamentu mjesec dana 2009. i mjesec dana 2010.", kaže se u izjavio glasnogovornika Europskog parlamenta Jaumea Ducha Guillota, ali se ne kaže o kojem je bombašu samoubojici riječ.

U priopćenju se dodaje da je ta tvrtka dostavila Europskom parlamentu potvrdu o nekažnjavanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacija da je jedan od terorista neko vrijeme radio u zgradi Europskog parlamenta pojavila se u srijedu u austrijskim medijima.

Do sada su identificirana trojica bombaša samoubojica Najim Laachraoui i Ibrahim El Bakraoui, koji su aktivirali bombe u bruxellskoj zračnoj luci i Khalid El Bakraoui, koji se raznio u postaji podzemne željeznice Maelbeek. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek se traga za trećim napadačem iz zračne luke, koji je ostavio kolica za prtljagu na kojima je bila torba s eksplozivnom napravom, ali koja nije eksplodirala u vrijeme napada. Naknadno je eksplodirala pod nadzorom policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo