Žrtve šiša pa siluje / Jeza u Srbiji! Monstrum pedofil oteo djevojčicu: Pronađene dječje gaćice i majica

Image
Foto: mup.rs

Za njima traga više od 600 policajaca, lovaca i dobrovoljaca. Koriste se psi, dronovi, termovizijske kamere i helikopteri

28.12.2019.
17:06
mup.rs
VOYO logo

Opsežna policijska potraga za višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, koji je 20. prosinca oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod kod Niša, traje već osam dana.

Policija je našla više tragova koji ukazuju da monstrum stalno mijenja lokacije, svuda sa sobom vodi djevojčicu i skriva je po šumama ili napuštenim kućama po selima oko Knjaževca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njima i danas traga više od 600 policajaca, lovaca i dobrovoljaca. Za potragu se koriste psi tragači, dronovi, termovizijske kamere, a to područje po cijeli dan nadlijeću helikopteri, piše Blic.

Kako Blic doznaje od izvora bliskih istrazi, u blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je proteklih dana boravio Malčanski berberin, pronađeni su novi tragovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, pronađene su ženske crne gaćice i dječja majica za koje se sumnja da je monstrum kupio za djevojčicu i da su mu ispale tijekom bijega. Nedaleko od toga pronađena je i salama. Policija nema sumnje da ove stvari pripadaju upravo monstrumu koji je oteo djevojčicu jer u selu u kojem su pronađene ove stvari gotovo da ne živi nitko i nalaze se samo stariji ljudi koji kažu da ništa od toga ne pripada njima i da prije nekoliko dana to nije bilo tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo