uzrok smrti nepoznat / Jeziv misterij na rajskom otočju: Na brodu pronašli čak 20 mrtvih ljudi. Među njima i dvoje djece

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Ribari su uočili mali brod i alarmirali morsku podružnicu policijskih snaga koja ga je izvukla na obalu

29.6.2021.
8:45
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Vlasti u Turksu i Caicosu istražuju slučaj nakon što je pronađen brod koji je plovio oko milje od otoka Grand Turk, a u njemu je bilo 20 mrtvih ljudi, uključujući dvoje djece.

Dužnosnici su izjavili kako nije riječ o nasilnoj smrti, ali još uvijek pokušavaju utvrditi što se dogodilo. Identiteti i podrijetlo poginulih također se još istražuju, piše The Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ribari su u četvrtak ujutro uočili mali brod i alarmirali morsku podružnicu policijskih snaga Kraljevine Turks i Caicos, koji su brod izvukli na obalu.

Glasnogovornik policije Takara Bain je kazao da istražitelji pokušavaju utvrditi identitet žrtava i otkriti kako su umrli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski povjerenik Trevor Botting izjavio je da je brod došao iz područja van Kariba te da vlasti ne smatraju da su otoci Turks i Caicos bili odredište na koje je brod trebao stići.

"Bez obzira na okolnosti, ovo je tragična situacija u kojoj su mnogi ljudi izgubili živote, a naše misli i molitve upućujemo onim obiteljima koje su izgubile voljene osobe. Učinit ćemo sve da ih identificiramo i kontaktiramo njihove obitelji", kazao je Botting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otoci Turks i Caicos često su magnet za Haićane koji žele pobjeći od siromaštva, a to su područje često koristili trgovci ljudima.

U petak je policija otočja Turks i Caicos presrela 40-metarski brod koji je prevozio 43 haićanska migranta, uključujući jedno dijete, s otoka Providenciales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo