videozapis iz 90-ih / Jezive riječi Ratka Mladića: 'Dobro je imati muslimane, ali u manjoj mjeri'

'Bili bismo siromašni bez muslimana. Dobro ih je imati uokolo, ali u manjoj koncentraciji', rekao je Mladić između ostalog u spornom videu

22.11.2017.
18:55
VOYO logo

Poznata novinarka CNN-a, Christiane Amanpour, koja je tijekom 90-ih izvještavala o ratnom stanju u BiH, komentirala je današnju presudu Ratku Mladiću.

Na svom Facebook profilu objavila je i video koji datira iz 90-ih godina i kojom osuđeni ratni zločinac najavljuje masakr u Srebrenici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili bismo siromašni bez muslimana. Dobro ih je imati uokolo, ali u manjoj koncentraciji", rekao je između ostalog Mladić na videozapisu. 

"Jezive riječi od čovjeka kojeg su zvali mesar Bosne, generala Ratka Mladića. Njegov zajedljiv humor prikrivao je instinkt ubojice. On je definirao Mladića i činio ga neugodnim čovjekom za suočavanje. Vidjeli bismo njegov nacereni smiješak opet i opet kako se rat odvijao", priča Amanpour u svom prilogu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za vaš narod i vaše vojnike vi ste veliki čovjek i heroj. Za vaše neprijatelje, vi ste netko koga se treba bojati i mrziti. Kako se osjećate u vezi toga?", upitala ga je. 

"Vrlo interesantno pitanje. Točno je i za jedno i za drugo što kažete", rekao joj je Mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo