OTAKAZNI POSJETI / John Kerry imao biciklističku nesreću, slomio je bedrenu kost

Image

Do nesreće je došlo oko 9,40 sati blizu mjesta Scionzier u Haute-Savoie, a američki državni tajnik je helikopterom prevezen u sveučilišnu bolnicu u Ženevi

31.5.2015.
13:46
VOYO logo

Američki državni tajnik John Kerry slomio je bedrenu kost desne noge u nezgodi na biciklu blizu švicarsko-francuske granice u nedjelju te su otkazani njegovi posjeti Madridu i Parizu i on se vraća u Sjedinjene Države, objavio je State Department.

"Državni tajnik će se u nedjelju vratiti u Boston i liječiti u Općoj bolnici Massachusettsa", rekao je glasnogovornik John Kirby.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila tijekom jutra u općini Scionzier u pokrajini Haute -Savoie (Visoka Savoja) odakle je Kerry (71) helikopterom prebačen u sveučilišnu bolnicu u Ženevi.

U nesreći nije sudjelovalo nikakvo vozilo i Kerry nije izgubio svijet, objavljeno je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da je ozljeda desnog bedra blizu mjesta prethodne operacije kuka, on će se vratiti danas u Boston kako bi se liječio u Općoj bolnici Massachusetts gdje radi liječnik koji ga je već operirao", objasnio je Kirby.

Američki državni tajnik i iranski ministar vanjskih poslova Mohamad Džavad Zarif počeli su u subotu u Ženevi "intenzivne" razgovore u sklopu priprema za povijesni sporazum o iranskom nuklearnom programu do kraja lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerry je već u nedjelju trebao putovati za Madrid, a sljedeća postaja bio je Pariz, a sada su ti posjeti otkazani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo