Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Dragi Bože'

Još jedan skandal u katoličkoj crkvi: budući svećenik uhvaćen u dogovaranju seksa s dječakom

James je priznao krivnju za pokušaj organizacije sastanka s dječakom te za razvijanje veze s njim u svrhu seksualnog zlostavljanja

Vijesti.hr/ 5.2.2018. u 11:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sjemeništarac iz Velike Britanije, James Leigh, mislio je da razgovara s maloljetnim dječakom u dobi od 14 godina putem Grindra, dok je zapravo razgovarao s članovima grupe "Guardians of the North" (čuvari sa sjevera), koji se predstavljaju kao maloljetne osobe kako bi uhvatili pedofile na internetu, javlja Metro.

Grindr je aplikacija koja je usmjerena muškarcima homoseksualne i biseksualne orijentacije, osmišljena kako bi im pomogla upoznati druge muškarce u svojoj okolini. "Guardians of the North" su tako na toj aplikaciji stvorili lažni identitet dječaka u dobi od 14 godina s kojim je Leigh mislio da se nalazi te noći kada je uhvaćen.

James je najprije poricao da je dogovorio sastanak s dječakom i govorio kako ne radi ništa loše kada ga je ekipa uhvatila. Potom je uzeo svoj mobitel, za što je ekipa pomislila da pokušava izbrisati razgovore s dječakom, pa su mu ga oduzeli. 

Upitali su ga kakvu "fascinaciju djecom ima", dok je on odgovorio da je nema i rekao kako ne radi ništa, a potom je shvatio da je uhvaćen i panično rekao: "Dragi Bože!"

Tijekom njihovih razgovora, Leigh je dječaku slao intimne fotografije, a dječaku je, između ostalog, govorio i da se ne tušira, jer on voli "znojne tinejdžere". Za vrijeme dogovaranja sastanka 30-godišnjak je živio u Newcastleu s katoličkim svećenikom, u sklopu svoje obuke za svećenika. 

James je priznao krivnju za pokušaj organizacije sastanka s dječakom te za razvijanje veze s njim u svrhu seksualnog zlostavljanja te je sada u zatvoru.

Dobio godinu dana zatvora i upisan je u registar pedofila, prenosi Metro.

Vijesti.hr/ 5.2.2018. u 11:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
kod prahova

Zbog rekordne suše i vodostaja iz Dunava u Srbiji isplivali potopljeni nacistički brodovi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba