četveronožni heroj / Još jedna žrtva terorističke odmazde Islamske države: sedmogodišnji pas Diesel!

Image
Foto: Twitter

Teroristi koji su se skrivali u stanu u pariškom predgrađu Saint Denis ubili su belgijsku ovčarku nakon što su specijalci upali u njihove prostorije oko 4:30 ujutro

18.11.2015.
16:49
Twitter
VOYO logo

Francuska borba protiv Islamske države danas je dobila još jednu žrtvu, i to među životinjama - sedmogodišnjeg policijskog ženskog psa Diesela.

Teroristi koji su se skrivali u stanu u pariškom predgrađu Saint Denis ubili su belgijsku ovčarku nakon što su specijalci upali u njihove prostorije oko 4:30 ujutro. Upucana je pola sata kasnije i vodi se pod jedinu policijsku žrtvu zasad. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njoj na spomen je nastao čak i hashtag na Twitteru #JeSuisChien, preko kojeg ljudi objavljuju fotografije i izražavaju svoje žaljenje prema poginuloj životinjici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmanje dvije osobe su ubijene tijekom velike protuterorističke akcije u francuskoj četvrti Saint Denis, potvrdila je francuska policija. Najmanje je pet policajaca ranjeno.

Izvor iz policije je rekao kako je snajperom ubijen muškarac povezan s krvavim terorističkim napadom, a glavni pariški tužitelj je potvrdio i smrt žene koja se raznijela u stanu u St. Denisu. Daily Mail piše kako je riječ o supruzi terorista koji je 'mozak terorističke operacije' u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski mediji javljaju kako je organizator pariških napada Abdelhamid Abaaoud još uvijek živ te da se nalazi u zgradi koju je opkolila policija. Do sada se vjerovalo kako se on nalazi u Siriji.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo