OČEKIVAO PLJESAK / Junckera zasmetalo ponašanje hrvatskih europarlamentaraca: 'Da sam najavio financiranje mosta na Seini, dvoranom bi se prolomio pljesak'

Image
Foto: AP

Juncker je kazao kako će EU podržati gradnju Pelješkog mosta ali i ostale projekte u Dalmaciji

6.2.2018.
15:43
AP
VOYO logo

Nakon što je Andrej Plenković održao govor u Europskom parlamentu. Predsjednik Jean-Claude Juncker, mučeći se s izgovorom Pelješkog mosta, kazaoa je kako će EU zasigurno financirati njegovu izgradnju.

"Podržat ćemo i ostale projekte u Dalmaciji", rekao je naglašavajući kako se radi o projektima važnima i za Hrvatsku i za EU te kako europska potpora ovom projektu neće biti dovedena u pitanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juncker se nakon toga okrenuo i upitao je li samo jedan hrvatski zastupnik u dvorani, aludirajući pritom na pasivnost hrvatskih europarlamentaraca. "Da sam najavio financiranje mosta na Seini, dvoranom bi se prolomio pljesak, no ovaj projekt u Hrvatskoj je važan jednako kao i oni u Zapadnoj Europi. Ne smijemo zanemariti razvoj novih država članica. 

Napravit ćemo to, i bez vašeg pljeska. Nema na čemu", poručio je Juncker. Kamere su potom snimile osmijehe Ivane Maletić i Tonina Picule te ozbiljno lice Biljane Borzan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo