PLAY Premium / Kako su izgledali zadnji dani Slobodana Miloševića prije konačnog sloma? Pogledajte na RTL-ovoj streaming platformi

Image
Foto: PLAY Premium

Intrigantnu i dugoočekivanu seriju o posljednja tri dana prije uhićenja i konačnog sloma bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića gledatelji mogu pogledati na RTL-ovoj streaming platformi PLAY Premium.

17.5.2022.
12:00
PLAY Premium
VOYO logo

Krajem ožujka 2001. godine podignuta je kaznena prijava protiv bivšeg predsjednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića. Zajedno sa suprugom Mirom i kćeri Marijom te skupinom odanih suradnika Milošević je zatočen u vili na Dedinju. Njihov dom pod opsadom je policije, novinara, ali i tisuća njegovih pristalica koje prosvjeduju i pokušavaju spriječiti uhićenje. Nova vlast u Srbiji, na čelu s premijerom Zoranom Đinđićem, koja je i započela proces uhićenja, i više je nego odlučna u namjeri da ga pod svaku cijenu privede. U isto vrijeme, mlada novinarka Nataša, dobiva zadatak s terena donijeti priču o Miloševićevu uhićenju, ali kada se nađe na licu mjesta, uvidjet će da su službene vijesti iz drugih medija potpuno suprotne u odnosu na ono što se događa ispred vile u koju su uperene oči čitave javnosti.

Intrigantna i dugoočekivana mini-serija 'Porodica' iz 2021. godine govori o posljednja tri dana prije uhićenja i konačnog sloma bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića, tijekom kojih, bez ikakve kontrole nad situacijom i prije neminovnog pada, nepredvidive i iskrene ljudske reakcije polako počinju izlaziti na površinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
boris isaković /

Poznati glumac hit serije o ulozi Slobodana Miloševića za Direkt: 'Nije mi bilo jednostavno vraćati se u to vrijeme'

Image
boris isaković /

Poznati glumac hit serije o ulozi Slobodana Miloševića za Direkt: 'Nije mi bilo jednostavno vraćati se u to vrijeme'

Serija je s emitiranjem premijerno krenula na RTS-u prošle godine, na dvadesetu godišnjicu uhićenja, a već od same najave njezina snimanja čitav je proces pratilo veliko zanimanje javnosti u čitavoj regiji, ali i brojne kontroverze, među kojima se posebno ističe nastojanje Marije i Marka Miloševića, koji su putem odvjetnika u nekoliko navrata pokušali zabraniti snimanje serije o svojim roditeljima.

Kraj Miloševićeve ere bila je inspiracija scenaristu i redatelju Bojanu Vuletiću ('Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem' i 'Rekvijem za gospođu J') za dramski prikaz stvarnih događaja, koji je istaknuo kako je 'Porodica' priča o ''početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavne uloge u seriji ponio je velik broj ponajboljih srpskih glumaca današnjice, koji su za svoje izvedbe dobili brojne pohvale publike i kritike. Slobodana Miloševića igra Boris Isaković koji je, zanimljivo, u nagradama ovjenčanom filmu 'Quo Vadis, Aida', utjelovio i Ratka Mladića. Miloševićevu suprugu Mirjanu Marković sjajno je utjelovila proslavljena Mirjana Karanović, a njihovu kćer Mariju Tijana Marković. U ulozi Zorana Đinđića našao se Uliks Fejmiu, Vojislava Koštunicu igra Svetozar Cvetković, a Čedomira Jovanovića trenutno jedan od najtraženijih mladih glumaca regije, Milan Marić ('Toma').

Intrigantna hit-serija 'Porodica' dostupna je na RTL-ovoj platformi PLAY Premium.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo