prije na odmoru voli čitati / Kraljica Elizabeta i službeno je na godišnjem. Odmara u Škotskoj, tradicija je to duža od 160 godina

Image

Velika Britanija uskoro će dobiti novog premijera, a kraljevska obitelj priprema teren za novog kralja. Pa će tako i kraljica skratiti odmor

1.8.2022.
22:17
VOYO logo

Tišina, mir i prekrasna priroda - dio je to škotskog okruženja u kojem uživa kraljica Elizabeta. Za vrijeme godišnjeg odmora voli čitati. U lokalnoj knjižari, kažu, kraljica zna navratiti.

Evo, ovo je bio kraljičin posjet Škotskoj… Bryn Wayte, vlasnik knjižare, kaže: "Mislim da ovdje vlada zaštitnička atmosfera prema njoj. Lokalci uvijek pozdravljaju činjenicu da dolazi ovdje. Više je razloga za to, ali ona je oduvijek član naših obitelji u ovom mjestu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon proslave platinastog jubileja, brojnih problema sa zdravljem, ali i zategnutim odnosima unutar obitelji, sada kraljica i službeno odmara. U posjet će joj doći članovi kraljevske obitelji, ali i premijer na odlasku, Boris Johnson. I sve to u jeku priprema princa Charlesa za najvažniju ulogu - onu britanskog kralja.

Charles Anson, bivši glasnogovornik kraljevske obitelji, kaže: "Moj dojam je, razgovarajući s kraljičinim zaposlenicima, ali i osobljem koje radi za princa Charlesa, odnosno princa Williama, da svi zajedno jako blisko surađuju, bliže nego ikad. I to najviše zbog promjena koje će uslijediti, jer mora sve teći glatko. Da ne bi sve palo na leđa princa Charlesa ili princa Williama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IMENJAKINJE /

Ručak s Meghan i Harryjem! Kraljica Elizabeta II. nakon gotovo godine čekanja napokon upoznala praunuku

Image
IMENJAKINJE /

Ručak s Meghan i Harryjem! Kraljica Elizabeta II. nakon gotovo godine čekanja napokon upoznala praunuku

A baš budući prijestolonasljednik u središtu je novog skandala. Njegova dobrotvorna organizacija primila je donaciju od milijun funti od obitelji Osame bin Ladena. Bilo je to 2013-e, a princ Charles prihvatio je milijune, unatoč savjetima da to ne učini.

U Balmorale, koji je navodno kraljičin najdraži dvorac, u posjedu je kraljevske obitelji još o kraljice Viktorije. Tamo uskoro stižu i princ William i njegova supruga Kate. I to čim završe s kraljevskim obvezama kao što je jedrenje Kate Middleton s britanskom posadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj idilični godišnji odmor 96-godišnja kraljica Elizabeta ipak će morati skratiti. U London se vraća početkom rujna kada će Velika Britanija dobiti novog premijera, nasljednika Boris Johnsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo