suradnja sa zvijezdama / Kratki skeč koji je dominirao Grammyjima: Hillary Clinton čitala izvatke iz knjige o Trumpu, oglasio se i Trump Jr.

Hillary Clinton bila je zvijezda iznenađenja na dodjeli američkih glazbenih nagrada Grammy na kojoj su osim glazbe u govorima, glazbenim nastupima, modi i skečevima dominirali snažni pozivi za promjenom u američkom društvu

29.1.2018.
11:01
VOYO logo

"Je li bilo pomalo čudno? Jest. Je li bitno? Nije. Hillary Clinton je bila ovdje", tako piše Mashable, ali i brojni drugi američki mediji koji trenutno naveliko pišu o kratkom skeču kojeg je odradila Clinton u suradnji s Cardi B, Snoop Doggom, DJ Khaledom, Cher i Johnom Legendom.

No, tema njihova skeča "odradila" je najveći marketing. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, bivša kandidatkinja Demokratske stranke na predsjedničkim izborima Hillary Clinton bila je zvijezda iznenađenja na dodjeli američkih glazbenih nagrada Grammy na kojoj su osim glazbe u govorima, glazbenim nastupima, modi i skečevima dominirali snažni pozivi za promjenom u američkom društvu, pokazivanjem snage i jedinstva.

U tom snimljenom skeču je čitala izvatke iz kontroverzne knjige Michaela Wolffa "Vatra i bijes" o američkom predsjedniku Donald Trumpu u parodiji audicije za nagradu za najavljivače koju je održao voditelj James Corden, inače poznat po izvrsnoj "Carpool Karaoke". Corden je, nakon što je Hillary pročitala dio teksta, najavio da je "Grammy u torbi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, bujica reakcija odmah je krenula na društvenoj mreži Twitter pa je tako Trumpov sin Donald Trump Jr. tvitao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitati izvatke iz lažne knjige na Grammyjima čini se kao odlična utješna nagrada za gubitak predsjedničkih izbora."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo