na udaru kritika / Kritike i podsmijeh na račun prve američke dame: Melania se u Teksasu ipak 'iskrcala' u tenisicama

Image
Foto: AP Images

Američki i svjetski mediji u posljednja su se 24 sata raspisali o dva neprikladna outfita američke prve dame: Bijelu kuću je napustila u salonkama s potpeticama, a po izlasku iz zrakoplova potpetice zamijenila tenisicama.

30.8.2017.
10:55
AP Images
VOYO logo
Image

Kritike i podsmijeh na račun prve američke dame: Melania se u Teksasu ipak 'iskrcala' u tenisicama

Image

Kritike i podsmijeh na račun prve američke dame: Melania se u Teksasu ipak 'iskrcala' u tenisicama

Američki i svjetski mediji u posljednja su se 24 sata raspisali o dva neprikladna outfita američke prve dame u samo nekoliko sati: Bijelu kuću je napustila u salonkama s vrtoglavo visokim potpeticama, što je naišlo na kritike i podsmjeh korisnika društvenih mreža s obzirom na to da je Melania Trump sa suprugom krenula u obilazak područja Teksasa pogođenih katastrofalnim poplavama, a po izlasku iz zrakoplova u Corpus Christiju potpetice je zamijenila tenisicama, jednako neprikladnima zbog bijele boje.

Press služba Melanije Trump je, u povodu optužbi i neukusnih komentara na račun prve dame, priopćila da su oni "tužni", s obzirom na to da su se pojavili u trenutku kada je Teksas pogođen katastrofalnim poplavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužno je to što se u ovom trenutku Teksas bori s katastrofalnim poplavama, a javnost se bavi njezinim cipelama", izjavila je šefica Melanijima Odjela za komunikaciju Stephanie Grisham

Prva dama je u Air Force one ujutro ušla u cipelama s visokim potpeticama, nakon čega su se na društvenim mrežama pojavili brojni komentari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Melanija Trump postala predmet ruganja na internetu: svojim outfitom je čak neke i uvrijedila

"Melanija nalikuje na Barbie Alert Floods. Louboutinke sigurno nisu nepromočive, djevojke", našalila se Maria del Russo, govoreći o luksuznom brendu cipela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomoć na putu, Texas! Ne brinite, Melanija nosi posebne visoke potpetice za oluju", tvitao je producent i glumac Brad Wollack, dok je J. D. Altman napisao da bi "netko trebao reći Melaniji da bi te potpetice trebale biti malo više za ovu poplavu."

Glumica Jessica Kirson joj je čestitala: "Izvrsna ideja @FLOTUS. Možete kupiti smeće svojim potpeticama". Druga tviterica poručila je: "Melanija, pa nije Tjedan mode u Milanu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo