puna života / Kumica (90) kakvu ministar Pavić može samo poželjeti: Ima 67 godina staža i ne planira u mirovinu

Kaže da će raditi koliko god može i koliko god joj zdravlje bude dopuštalo

11.4.2019.
18:10
VOYO logo

Možda novi recept za dugi život otkriva Joan Ward, 90-godišnja Britanka koja se još uvijek svako jutro budi u pola 7 kako bi stigla na tržnicu, piše Metro.Također još uvijek radi šest dana u tjednu. Kaže, recept dugog života upravo je u radu.

Joan prodaje voće i povrće na placu, a od radnog mjesta udaljena je gotovo 17 kilometara. Za medije je izjavila da je jako ponosno što je izdržala sve ove godine. "Ja vam to smatram normalnim, to je nešto što ja radim s užitkom", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje sve radi sama

No, osim što prodaje, Joan sama slaže i tegli robu.

"Ne treba mi ni štap za hodanje. I dalje sve radim sama. Vozim auto do posla svako jutro, pokupim svo povrće od dobavljača i nosim ih na štand. Nikad zapravo nisam razmišljala o tome koliko sam stara, vrijeme brzo leti kada se naporno radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao posebno lijepe momente mogu izdvojiti da sam posluživala ljude koji su odrasli sa mnom. Sjećam se njihovih majki i baki, tri generacije obitelji dolaze na moj štand i sve ih se sjećam", ispričala je za Metro pa nadodala da u mirovinu uopće ne planira.

Kaže da će raditi koliko god može i koliko god joj zdravlje bude dopuštalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen pokojni muž i ona otvorili su štand još 1952. godine, a nakon njegove smrti 2006., Joan je nastavila raditi. Na istoj tržnici sestra joj drži manji kafić, a 60-godišnja kćer radi u susjedstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo