uskoro zabrane ili? / Kupca šokiralo ono što je pročitao na polici s čokoladama. No mnogi mu odgovorili da je to ustvari vrlo logično

Image
Foto: Shutterstock

Na obavijesti je pisalo da kupci tijekom jedne kupovine smiju kupiti čokoladu Milka samo u ograničenim količinama

31.10.2021.
15:23
Shutterstock
VOYO logo

Kupac koji je prije nekoliko dana kupovao u jednom velikom supermarketu u njemačkoj saveznoj zemlji Baden-Württemberg šokirao se sadržajem obavijesti koju su djelatnici tog supermarketa napisali na polici s čokoladama Milka.

Naime na obavijesti je pisalo da kupci tijekom jedne kupovine smiju kupiti čokoladu Milka samo u ograničenim količinama, odnosno onoliko koliko je tjedno dovoljno za jedno kućanstvo – a to je 120 komada čokolada, piše Fenix magazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Piše samo u “normalnim količinama za kućanstvo” – napisao je muškarac iz Lauffena na rijeci Neckar koji je sve objavio na Twitteru. 

Portal Der Westen piše kako je zbog pandemije koronavirusa očekivano da bi moglo doći do toga da se u ograničenim količinama prodaje tjestenina, toaletni papir, brašno ili šećer. No isto tako vrlo se logično postavlja u kojem se kućanstvu konzumira uopće približno toliko čokolade tjedno, tako da je ta obavijest uistinu neobična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo