AŠI I SMRDIBUBE

Lik i djelo Ane Brnabić. Veliki intervju jedine europske gay premijerke. O Vučiću, bubašvabama, malinama i sinu Igoru

Ima li još političara koji su LGBT, samo što o tome ne pričaju? Potvrdila je. Kad su je pitali tko je to, samo je kazal: 'Oni koji se najviše busaju da nisu!'

Image
Foto: RTL
Kristina Čirjak/ 10.2.2022. u 7:10

U Europi danas vlada dvoje gay premijera. Jedan je u Luksemburgu, zemlji u kojoj se dvije osobe istog spola mogu vjenčati i usvojiti djecu, pa gospodin Xavier Bettel ima supruga.

Druga je gay premijerka u Srbiji, zemlji kojoj ne postoji niti registrirano partnerstvo, niti pravo posvajanja, ali niti pravo na umjetnu oplodnju van braka.

Pa Ana Brnabić nije niti u formalnoj vezi sa svojom partnericom, niti je zakonska skrbnica svog sina, koji nije niti smio biti začet u Srbiji. Ali, ništa od toga nije spomenula u intervjuu koji je dala Pink TV-u, gdje je pričala o svom privatnom životu, partnerici, i malenom Igoru. Kristina Čirjak...

Nema šanse da ustane prije 6.30, odjeću joj kupuje supruga Milica, boji se bubašvaba i smrdibuba... Sve to otkrila je srpska premijerka u talk showu u kojem je odgovarala i na pitanja o privatnom životu i njenom trogodišnjem sinu Igoru za kojega kaže:

"... obožava klasičnu muziku, to je nevjerojatno!"

Ali Ana Brnabić nije zakonska skrbnica svog sina, koji umjetnom oplodnjom nije začet u Srbiji, jer u toj zemlji to nije dopušteno. Milica je, po zakonu Srbije, samohrana majka, a premijerka Brnabić ne može biti upisana kao roditelj u matičnoj knjizi. Sama ga ne može upisati u vrtić ili odvesti na praznike izvan zemlje bez papira i Miličine suglasnosti. 

Upravo se čita

Image
inspekcija će utvrditi

O smrti Matijanića oglasio se djelatnik Hitne: 'Nepotrebno se diže hajka na hitnu pomoć i ravnatelja Luetića'

"Ja nisam Milica, ja nisam stroga. Ali, dobro je da barem netko drži disciplinu", kazala je u showu.

S liječnicom Milicom nikada nije ozakonila svoju vezu jer u zemlji kojoj je premijerka gay, ne postoji niti zakon o istospolnim brakovima, ali o tome spomena u ovome intervju nije bilo. Prva javno deklarirana gay političarka u Srbiji samo se kratko dotakla gayeva. 

Ima li još političara koji su LGBT, samo što o tome ne pričaju?

"Da!"

Pitali su je zna li tko, rekla je da da, ali da ne želi reći:

"To su oni koji se najviše busaju u prsa da nisu."

Ipak, Nikola Parun, politolog iz Srbije, kaže: "Nije učnila dovoljno za status prava ove grupe ljudi (LGBT zajednicu)..."

Više nego o gay pravima pričala je o Aleksandru Vučiću i otkrila da je zove u šest ujutro jer ga muče maline, točnije, one koje se uvoze iz Maroka.

Vučića ne obožava samo Ana, nego i Martina Vrbos koja je s njom gostovala u Ami G showu. Prepoznajete li je? Simpatična Riječanka koja se proslavila svojim vrhunskim glasom u "Putokazima", surađivala je s brojnim glazbenicima od Mrle do Rade Šerbedžije. Odselila se u Srbiju i promijenila imidž.

Ana Brnabić, za prijatelje Aši, u Vladu je ušla kao ministrica 2016. Prva je žena na čelu vlade Republike Srbije. Živila je i studirala u Americi i Engleskoj, a onda se vratila u Srbiju i postala Vučićeva desna ruka, nikad mu ne proturiječi.

Ne sviđa joj se što više ne može u miru prošetati svoje pse, ne sviđa joj se što ne staju na pješačkom kad se voze u štićenoj koloni, najbolji prijatelji su joj iz gimnazije. U mladosti je bila divlja, tulumarila i radila gluposti.  A brojni Srbi misle da ih radi i sada.

"Tu ima dosta istine. Tko je orijentiran pozitivnije prema predsjedniku Vučiću, orijentiran je pozitivnije i prema premijerki Brnabić, kao suštinski njegovom kadru",  objasnio je Parun. 

Srbija je jedina europska zemlja koja ima gay premijerku...

Cijeli prilog iz RTL Direkta pogledajte ovdje:

Kristina Čirjak/ 10.2.2022. u 7:10

Više s weba

Pročitajte još

Image
OGLASILA SE I POLICIJA

FOTO Netko je ukrao 600 metara optičkog kabela španjolskih željeznica. Barcelona i Madrid u kaosu

Više s weba