Sačekuša u Podgorici / Likvidiran u ratu klanova!? Ubojica u njega ispalio 5-6 metaka, ranjen je počeo bježati, no uzalud

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Crnogorski mediji pišu kako je Ilić navodno bio blizak "škaljarskom klanu"

29.4.2019.
18:55
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Mile Ilić (28) iz Podgorice ubijen je u ponedjeljak oko 16.20 sati u Podgorici. Likvidiran je u Ulici oktobarske revolucije, u blizini Autobusnog kolodvora. Prema neslužbenim informacijama, riječ o novoj žrtvi rata crnogorskih kriminalnih klanova, pišu Vijesti.me

Crnogorski mediji pišu kako je Ilić navodno bio blizak "škaljarskom klanu". Lokalni mediji javljaju kako se čulo šest do sedam pucnjeva, a iz Uprave policije (UP) priopćili su da rade na rasvjetljavanju ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"M.I. je, prema policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizirane kriminalne skupine. Na licu mjesta se vrši očevid kojim rukovodi državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici. Službenici Uprave policije, u koordinaciji s tužiteljstvom, poduzimaju intenzivne aktivnosti na identificiranju čovjeka koji je počinilo ovo kazneno djelo i rasvjetljavanju događaja", navodi se u policijskom priopćenju.

Blic navodi da je Ilić parkirao džip uz ulicu te otišao do kladionice. Kada se vraćao, prišao mu je nepoznati muškarac s šiltericom i ispalio pet do šest hitaca u njega, prenosi CdM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook/Screenshot
Image
Foto: Facebook/Screenshot

Milo Ilić/Facebook

Mile Ilić je nakon toga, ranjen, počeo bježati, no ubojica ga je sustigao i ispalio još pet hitaca. Nakon toga je pobjegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo