uhićena je / Majka 4-mjesečnu bebu tresla gotovo do smrti jer je 'previše plakala'. Djevojčica se i bori za život

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Prema liječničkom izvješću djevojčici je mozak toliko oštećen da ako i preživi, za očekivati je da će imati trajne posljedice.

11.8.2022.
9:36
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Austrijska policija posvjedočila je groznom događaju u Beču, 28-godišnja majka svoju je 4-mjesečnu djevojčicu tresla gotovo do smrti jer je previše plakala, javlja Fenix Magazin.

Kako izvještavaju austrijski mediji, djevojčica se i dalje bori za život. Ona je već dva tjedna u bolnici nakon što su njezini roditelji pozvali Hitnu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici su odmah nakon što su pregledali djevojčicu posumnjali da su roditelji ti koji su joj nanijeli ozljede opasne po život. Prema liječničkom izvješću djevojčici je mozak toliko oštećen da ako i preživi, za očekivati je da će imati trajne posljedice.

Majka malene djevojčice, koju je jučer policija uhitila u njezinom stanu, policiji je rekla da je dijete “previše plakalo”, te da je bila toliko razdražena da ga je tako dugo tresla dok se više nije micalo, rekao je glasnogovornik bečke policije Christoph Verhinjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena inače živi sa svojim partnerom s kojim ima 5-godišnjeg sina. I dalje se ne zna hoće li dječak ostati sa svojim ocem. O tome će odlučiti nadležni bečki Općinski ured za mlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo